• BIST 9524.59
  • Altın 2489.016
  • Dolar 32.4901
  • Euro 34.759
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Milli takımın lastik tedarikçisi Petlas oldu

Milli takımın lastik tedarikçisi Petlas oldu
A Milli Futbol Takımı'nın lastik tedarikçisi Petlas'la sponsorluk anlaşması gerçekleştirdi.

A Milli Futbol Takımı'nın lastik tedarikçisi Petlas'la sponsorluk anlaşması gerçekleştirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye'nin en iyi markalarından biriyle yola çıktıklarını söyledi. Başkan Demirören son günlerde yaşanan terör saldırılarıyla ilgili de "Terörü hep beraber lanetliyoruz. Lenatlemeye devam edeceğiz. Kamuoyunun bilmesi gerekiyor ki bu vatan bölünmez." İfadelerini kullandı.

Milli Takıma, EURO 2016 Fransa öncesi bir sponsorluk anlaşması daha imzalandı. TFF ve Petlas Lastikleri arasında gerçekleştirilen imza töreni ay yıldızlı takımın İsveç ile oynayacağı maç öncesi hazırlıklarını yaptığı Antalya RegnumCarya Golf &Spa Resort'da gerçekleşti. Törene TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Milli Takım teknik kadrosu ve futbolcuları, Petlas Yönetim Kurulu Üyeleri Abdulkadir Özcan ve Seyfullah Safa Özcan katıldı.

Tören öncesi açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, iki önemli sponsorluk anlaşmasına imza attıklarını belirterek, "Petlas yerli sermayenin gururu, milli takımımıza da desteği olması çok normal çok teşekkür ederiz." dedi.

"BÜYÜK MARKALARIN YERİ, BÜYÜK ARMALARIN YANIDIR"

Büyük markaların yerinin büyük armaların yanı oluğunu aktaran Başkan Demirören, "Milli takımımız Türkiye'nin en iyi markalarından biriyle daha omuz omuza verecektir. Petlas markası milli takımızın resmi ürün tedarikçi firması olacaktır. Bugün imzaladığımız sözleşme EURO 2016 Fransa turnuvasına da büyük katkı sağlamaktadır." ifadelerini kullandı.

Uzun ve zorlu bir yolda olduklarını belirten Başkan Demirören, Türkiye'nin ümidini kaybettiği anda ,Türkiye'nin zor günlerinde milli takımın ve hocasının yüzleri güldürdüğünü kaydetti.

Türkiye'nin en önemli sanayi kuruluşlarından biriyle anlaşma imzalamalarının manidar ve anlamlı olduğuna değinen Başkan Demirören, "Terörü hep beraber lanetliyoruz. Lenatlemeye devam edeceğiz. Kamuoyunun bilmesi gerekiyor ki bu vatan bölünmez. Bunun için milli takıma EURO 2016 Fransa'da başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

ÖZCAN: MİLLİLERİMİZİN KAT ETTİĞİ HER KİLOMETREDE BİZİM DE KATKIMIZIN OLACAK OLMASI GURURLARIN EN BÜYÜĞÜDÜR

Petlas Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Özcan ise yaptığı konuşmada kendilerine destek olan herkese teşekkür etti. Özcan, "Türkiye'nin lastiği olarak çıktığımız yolda ülkemizi tüm dünya kara yollarında başarı ile temsil etmeye çalışıyoruz. Milli duyguları ve aidiyet vatanseverlik hisleri son derece kuvvetli olan Petlas bu duygularla güçlü konuma gelmiştir. Patlas nasıl en zorlu koşullarda herkesimden insanın yanında bulunuyorsa aynı şekilde millilerimizin de bundan sonra her koşul ve her şartta yanında bulunacağız. Millilerimizin kat ettiği her kilometrede ilerlediği her hedefte bizim de katkımızın olacak olması gururların en büyüğüdür." şeklinde konuştu.

Daima Türkiye'nin yanında olduklarının altını çizen Özcan, "Millilerimize yarınki maç başta olmak üzere tüm karşılaşmalarda başarılar diliyor bu birlikteliğimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Petlas ailesine üzerilerinde adları yazılı olan ay yıldızlı takımın yeni formalarından hediye etti. Tüm futbolcular ve teknik heyet tören sonrası hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cihan

Milli takımın lastik tedarikçisi Petlas oldu

Milli takımın lastik tedarikçisi Petlas oldu

Milli takımın lastik tedarikçisi Petlas oldu

Milli takımın lastik tedarikçisi Petlas oldu

Milli takımın lastik tedarikçisi Petlas oldu

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim