• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Milli sporcudan Kaymakam Çetin’e ziyaret

Milli sporcudan Kaymakam Çetin’e ziyaret
24. Avrupa U20 Atletizm Şampiyonasında ve 2. Batman Belediyesi Uluslararası Yarı Maratonunda üçüncü olan milli sporcusu Sezgin Ataç, Muş'un Varto Kaymakamı...

24. Avrupa U20 Atletizm Şampiyonasında ve 2. Batman Belediyesi Uluslararası Yarı Maratonunda üçüncü olan milli sporcusu Sezgin Ataç, Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin'i makamında ziyaret etti.

Varto ilçesinin Kalecik köyünde ikamet eden engelli baba Şahin Ataç'ın 6 çocuğundan biri olan Darıca Belediyesi Spor Kulübü sporcusu ve Diyarbakır Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği 2. sınıfta okuyan Sezgin Ataç, İtalya'da gerçekleştirilen 24. Avrupa U20 Atletizm Şampiyonasında 10 kilometre koşarak üçüncülük elde etmesinin ardında yapılan 2. Batman Belediyesi Uluslararası Yarı Maratonunda da üçüncü geldi. Varto ilçesine bronz madalya ve kupayla dönen Ataç, babası Şahin Ataç ve annesi Hasret Ataç ile Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin'i makamında ziyaret etti. Burada konuşan Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, Ataç'ın başarılı bir sporcu olduğunu ve desteklemeye devam edeceklerini belirterek, "Ülkemizi uluslararası alanda başarıyla temsil etti. Maddi ve manevi her türlü desteği vereceğiz. En büyük sponsoru biziz. Hem kaymakamlık olarak hem de belediye olarak yanındayız" dedi.

Milli sporcu Sezgin Ataç ise, Kaymakam Mehmet Nuri Çetin'in kendilerini sıcak karşıladığını ve her türlü desteği sağlayacağını dile getirdiğini kaydetti.

Daha sonra Alparslan Spor Merkezinde incelemelerde bulunan Ataç, Kaymakam Çetin'in ilçeye kazandırdığı spor merkezinde öğretmenlik yapmak istediğini kaydetti. Kaymakam Çetin, Sezgin Ataç'a 2 bin TL hediye ederken, burs bağladıklarını ve babası için de ellerinden gelen her türlü yardımı gerçekleştireceklerini söyledi.

Baba Şahin Ataç ise, oğlunun Varto ilçesinde birçok öğrenciye örnek olacak bir çocuk olduğunu belirterek, "Kendi başarısını Türk halkına ve Varto halkına göstermiştir. Oğlumla gurur duyuyorum. İnşallah önü çok açık olacaktır" ifadelerini kullandı.

Anne Hasret Ataç ise, Kaymakam Çetin'e teşekkür ederek, "İnşallah daha da başarılı olur" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim