• BIST 9524.59
  • Altın 2490.845
  • Dolar 32.5516
  • Euro 34.65
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Milli Sporcu Yıldırım Ödüllendirildi

Milli Sporcu Yıldırım Ödüllendirildi
Muş İlyas Sami Ortaokulu Müdürü Sıracettin Koçlardan ve okul idarecileri, İstanbul'da yapılan 29. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası'nda 34 kiloda...

Muş İlyas Sami Ortaokulu Müdürü Sıracettin Koçlardan ve okul idarecileri, İstanbul'da yapılan 29. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası'nda 34 kiloda birinci olan Muhammed Taha Yıldırım'ı ödüllendirdi.

26-27 Mart tarihlerinde İstanbul Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu'nda yapılan 29. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil eden Muşlu sporcu Muhammed Taha Yıldırım, birinci oldu. Muş İlyas Sami Ortaokulu Müdürü Sıracettin Koçlardan, Müdür Yardımcısı Sunay Kaya ve Milli Takım Antrenörü Mehmet Topal, 30 ülkenin katıldığı turnuvada 34 kiloda Arabistan, Mısır, Azerbaycan, Sırbistan, Ç.S.K Kosova ve Ukraynalı sporcuları tek tek yenerek birinci olan Muhammed Taha Yıldırım'ı tebrik ederek ödüllendirdiler.

Muhammed Taha Yıldırım'ın 19 Mayıs tarihinde milli takım kampından sonra Muhammed Taha Yıldırım'ın Balkan şampiyonası için Sırbistan'a gideceğini belirten Karate Milli Takım Antrenörü Mehmet Topal, tekrar Türkiye'ye derece getireceklerini söyledi.

6. sınıf öğrencisi olan Muhammed Taha Yıldırım'ın Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederek birincilikle dönmesinin onur ve gurur verici olduğunu belirten İlyas Sami Ortaokulu Müdürü Sıracettin Koçlardan, okullarının bünyesinde birçok sportif faaliyetin yapıldığını söyledi. Yıldırım'ın Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiğini ve daha başarılı olması için gereken her türlü imkanı sunacaklarını kaydeden Okul Müdürü Koçlardan, "Okulumuzda sportif faaliyetlere önem veriyoruz. Bu amaçla judo salonumuz, masa tenisi salonumuz mevcuttur. Çocuklarımız değişik sportif faaliyetlerde bulunuyorlar. Yarışmalarda çok güzel dereceler aldık. Bu derecelerimiz judo, karate, badminton, karatede, basketbol ve futbolda oldu. Biz eğitim öğretim başarısının yanında öğrencilerimizin gelişimini çok önemsiyoruz. Bunun için bu tür alanlarda da çalışmalarının önemli olduğunu biliyor ve destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Milli Sporcu Yıldırım Ödüllendirildi

Milli Sporcu Yıldırım Ödüllendirildi

Milli Sporcu Yıldırım Ödüllendirildi

Milli Sporcu Yıldırım Ödüllendirildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim