• BIST 9142.4
  • Altın 2325.163
  • Dolar 32.3729
  • Euro 34.9661
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Milli Savunma Bakanı Yılmaz’ın Kilis Ziyareti

Milli Savunma Bakanı Yılmaz’ın Kilis Ziyareti
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Aziz milletimiz de Kilisli hemşirelerimiz de şunu iyi bilsinler, Türk devleti güçlüdür. Her türlü problemi yener,...

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Aziz milletimiz de Kilisli hemşirelerimiz de şunu iyi bilsinler, Türk devleti güçlüdür. Her türlü problemi yener, aşar, hamd olsun geçişe kısayla çok mesafe aldık. Son zamanlarda dışarıdan silah atılıyor, füze atılıyor. Bunlar muhakkak, insanın huzurunu kaçırıyor. İnşallah bu riskleri de bu tehdide de bertaraf edeceğiz" dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara'yı makamında ziyaret etti. Milli Savunma Bakanı Yılmaz özverili bir şekilde fedakarlık gösteren Kilis halkına hükümetin pozitif ayrımcılık yaptığını ifade ederek, "İnşallah bu yıl Kilis yatırım programına alındı. 300 yataklı bir hastaneyi Kilis'e kazandıracağız. Zırhlı ambulansı en kısa zamanda gönderiyoruz. Bu dönemler birlik beraberlik içerisinde olacağımız dönemler. Biz birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Aziz milletimiz de Kilisli hemşirelerimiz de şunu iyi bilsinler, Türk devleti güçlüdür. Her türlü problemi yener, aşar, hamt olsun geçişe kısayla çok mesafe aldık. Son zamanlarda dışarıdan silah atılıyor, füze atılıyor. Bunlar muhakkak, insanın huzurunu kaçırıyor. İnşallah bu riskleri de bu tehdide de bertaraf edeceğiz. Bizim yapmamız gereken bir şey onlar bizden ne istiyorlar. Bu halkın korkmasını istiyorlar. Biz korkmayacağız. Onlar bizden ne istiyorlar, hayatı durdurmamızı istiyorlar, biz hayatı durdurmayacağız. Onlar bizden ne istiyorlar, aramızdaki fay hattının açılmasını istiyorlar. Biz fay hattını kapatacağız. Onlar bizden ne istiyorlar, birbirimize kuşku ile bakmamızı istiyorlar, oda biz tam aksine kırgınlıkları küskünlükleri unutarak bakacağız" diye konuştu.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ise, Kilis'in bir dış terör tehdidi altında olduğunu ifade ederek, "Ne yazık ki ülkemiz ve bütün dünya terörle karşı karşıya, ülkemizin büyük bir coğrafyası iç terörle muhatap oluyor. Ocaklarımız sönüyor, canlarımız yanıyor. Çok güvenli olmasına rağmen, kentin nüfusundan fazla bir misafire ev sahipliği yapmasına rağmen, 93 bin 200 nüfusumuz yerle halk olmasına rağmen 130 bin civarında Suriyeli misafirimiz olmasına rağmen, hiçbir güvenlik probleme yaşamıyoruz. Kendi içimizde içimiz de şunu iddia ediyoruz. Kilis, Türkiye'nin en güvenli, Londra ve Paris'ten de daha güvenli bir şehir. Ama dış terör olayları, kendi sınırımızın dışından gelen terör olayı, bizde ciddi bir sıkıntıya yol açtı. Ben inanıyorum ki devletimiz bu sıkıntıyı aşacaktır. Grek işteki gerekse dıştaki, terörü bertaraf edecektir" dedi.

Bakan Yılmaz'ın Kilis belediyesini ziyaretine Sağlık Bakanı Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, Kilis Valisi Süleyman Tapsız, AK Parti Milletvekilleri Reşit Polat ve Hilmi Dülger, AK Parti Kilis İl Başkanı İzzet toprak ve diğer yetkililer eşlik etti.

Milli Savunma Bakanı Yılmaz’ın Kilis Ziyareti

Milli Savunma Bakanı Yılmaz’ın Kilis Ziyareti

Milli Savunma Bakanı Yılmaz’ın Kilis Ziyareti

Milli Savunma Bakanı Yılmaz’ın Kilis Ziyareti

Milli Savunma Bakanı Yılmaz’ın Kilis Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim