• BIST 8794.28
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık:

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık:
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "ABD'nin 240 yıllık tarihinde 45. başkan görev yapıyor. 1.5 yıllık hükumetlerle...

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "ABD'nin 240 yıllık tarihinde 45. başkan görev yapıyor. 1.5 yıllık hükumetlerle ülkenin rakipleriyle yarışması mümkün olabilir mi?" dedi.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gölcük Halıdere Halıdere Fizik Tedavi Ve Rahabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin açılışına katıldı. Açılışa Bakan Işık'ın yanısıra AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninde konuşan bakan Işık, "ABD'nin 240 yıllık tarihinde şu anda 45. başkan görev yapıyor. 1.5 yıllık hükumetlerle ülkemin rakipleriyle yarışması mümkün olabilir mi?" dedi.

Açılışta referandum çalışmalarından bahseden Bakan Işık, "16 Nisan'da inşallah sizler, istikrarı sağlayacak düzenlemeleri sandıkta oylayacaksınız. Bizler diyoruz ki artık Türkiye istikrarı sandıkta sağlasın. Şu anda oluşan çift başlı yönetimi ortadan kaldırsın. Hükumeti sandıkta halk doğrudan seçsin. Bu bir daha Türkiye'de şu parti böyle yaptı, bu parti böyle yaptı tartışmalarını ortadan kaldırsın" dedi.

Kendisinin 63. Milli Savunma Bakanı olduğu nu belirterek örneklendirme yapan Bakan Işık, "Benim görev yaptığım hükumetim 65. hükumet. ABD'nin 240 yıllık tarihinde şu anda 45. başkan görev yapıyor. 1.5 yıllık hükumetlerle ülkemin rakipleriyle yarışması mümkün olabilir mi? İnşallah sizler, 16 Nisan'da en güzelini yapacaksınız" diye konuştu.

Gölcük ve Kocaeli'de yapılan sağlık yatırımlarına da değinen Bakan Işık, "Gölcük'te derme çatma bir hastanemiz vardı. İlk etapta ona bir yeni bina yaptık. Ama baktık ki bu bina da yetmiyor. Bunun üzerine Donanma ile de anlaşarak Yüzbaşılar'da 200 yataklı hem Donanma'ya hem de Gölcük'e gerekse de Kocaeli'nin tamamına hizmet verecek hastaneyi inşallah yakında hayata geçireceğiz. Kocaeli Devlet Hastanesini yeniden inşa ettik. Eski binaların tamamını yıkıyoruz. Yeni binamız da inşallah en geç Haziran'da hizmete girecek. Bunun yanında da Derince Eğitim Araştırma Hastanesini yeni baştan yapıyoruz. Askeri hastanenin 140 dönümlük alanının 40 dönümünü kaymakamlık belediye için ayırıyoruz. 100 dönümünü de Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yeniden yapılması için ayırıyoruz. Ayrıca önüne de bir tane ağaç kesmeden sağlık park yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Bakan Işık ve beraberindeki protokolün katılıyla Halıdere Halıdere Fizik Tedavi Ve Rahabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hizmete açıldı. Bakan Işık açılışı yapılan merkezde bir süre inceleme yaparak alandan ayrıldı.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık:

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık:

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık:

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim