• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

Milli Piyango 2015 çekilişi! Milli Piyango Yılbaşı ikramiyesi 2015

Milli Piyango 2015 çekilişi! Milli Piyango Yılbaşı ikramiyesi 2015
Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi tam listesi, Milli Piyango yılbaşı çekilişi amorti kazanan numaralar hangileri? Yılbaşı özel çekiliş. Yılbaşı ikramiyesi! Yeni yıl ikramiyesi... 2015 ikramiye, yeni yıl çekiliş, Milli Piyango haberleri.

YILBAŞI MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI 2015! 2015 YILBAŞI İKRAMİYESİ! 

2015 Yılbaşı milli piyango çekilişi sonuçları talihlileri kazanan numaralar 31 aralık, 2014 Yılbaşı milli piyango çekilişi sonuçları talihlileri kazanan numaralar 31 aralık 2013, 2014 Yılbaşı milli piyango çekilişi sonuçları, 2014 Yılbaşı milli piyango çekilişi sonuçları talihlileri kazanan numaralar, 2014 Yılbaşı milli piyango çekilişi sonuçları talihlileri, 2014 milli piyango talihlileri kazanan numaralar, 2014 milli piyango sonuçları!

2014 yılının son aylarına girdiğimiz şu günlerde aklımıza takılan en hoş sorulardan biri 2015 yılbaşı ikramiyesinin ne kadar olacağı… Milli Piyango İdaresi önümüzdeki günlerde bu yılbaşında vereceği büyük ikramiye tutarını belirleyecektir. Bizde buradan sizlerle bu tutarı belli olur olmaz paylaşacağız.

Yılbaşı denilince akla ilk gelen Milli Piyango oluyor!

Milli Piyango bir çoğumuzun aklında yılbaşı ile neredeyse eş anlamlı olmuştur. Normalde milli piyango almayan bir çok kişi bu gece için belki onlarca bilet alabilmektedir.

Yeni yıl yeni şans demek!

İç hesaplaşmalarımızı yapıp kendi kendimize kararlar almak ve bir şeyleri değiştirmek için bir dönüm noktası olarak görülen yılbaşında şansın da dönebileceği düşüncesi bir çok kişiyi milli piyango bileti almaya itiyor. Hayaller hayatı daha bir güzelleştiriyor.

Bu konuda çekilmiş Türk filmleri bile var. Hepinizin hatırlayacağı gibi Şener Şen’in oynadığı Milyarder adlı filmi aslında bu çekiliş için yaşanan duyguları güzelce ortaya koyan bir yapım. Tren istasyonunda amir olan Mesudiye’li Mesut’a ikramiye çıkınca etrafında gelişen olayların anlatıldığı film hiç şüphesiz Türk Sineması’nda klasikler arasında yer alır.

2015 Yılbaşı ikramiyesi ne kadar olur? 

Geçen yıl yani 2014 yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 50 milyon TL olarak belirlenmişti. Önceki yıl 45 milyon TL olan ikramiye tutarı 5 milyon TL’lik artışla 50 milyon TL’ye yükseltilmişti. Son yıllarda beşer milyonluk artışlarla belirlenen büyük ikramiye tutarı bu yıl da 55 milyon TL olabilir. Ekim ayında büyük ikramiye tutarının idare tarafından açıklanmasını bekliyoruz.

Günlük 9 bin TL  aylık faize yatırmanız durumunda ise yaklaşık 200 bin TL gelir elde edebilirsiniz. 275 adet değeri 200 bin TL olan dairelerde alıp 600 TL aylık kira geliri ile 165 bin TL kazanabilirsiniz. İstanbul boğazından 5 yalı alabilir ve ya 10 adet villa tercih edebilirsiniz. Geçen yıl büyük ikramiye 4 adet çeyrek bilete isabet etmiş ve her biri 12,5 milyon TL kazanmıştı.

yilbasi_2015piyango.jpg

2015 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Bilet Fiyatları

2015 yılbaşı çekilişi bilet fiyatları da çekilişte verilecek büyük ikramiye belli olduğunda ilan edilecektir. Eğer ikramiyede artış yine 5 milyon TL olursa tam bilet fiyatı da 60 TL olabilir. Bu durumda yarım bilet 30 , çeyrek bilet fiyatı ise 15 TL olacaktır.

Sahte Piyango biletine dikkat! Sahte Milli Piyango biletine zarflı önlem

İzmir Milli Piyangocular ve Şans Oyunları Bayileri Esnaf Odası yılbaşında çekilecek Milli Piyango biletlerinde sahteciliğin ve korsan satışın önüne geçebilmek için biletleri özel zarf içinde satacak. Vatandaşın en çok yılbaşında çekilen Milli Piyango biletlerini aldığını söyleyen oda başkanı Paşa Çakmak, “Her yılbaşında sahte Milli Piyango biletleri ve korsan bilet satıcıları ortaya çıkıyor. Bu yıl vatandaşımız aldanmasını önlemek için üyelerimize özel bir şapka ve tanıtım kartı ayrıca biletlerin satışı için özel zarf hazırlattık. Üzerinde 1940’lı yıllardan bu yana Milli Piyango biletlerinin fotoğrafları, odamızın logosu, adresi ve telefonları olacak ve bizim üyelerimiz yılbaşı biletlerini bu zarfın içinde satacaklar. Vatandaş oda logolu şapkası, tanıtım kartı olan ve özel zarf içinde satılan biletleri güvenle alabilir” diye konuştu.

SERTİFİKALI PİYANGOCU DÖNEMİ

Milli Piyangocular Odası İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği toplantı salonunda ‘Kaliteli hizmet ve iletişim’ eğitimi vererek katılan üyelerine sertifika verdi. Türkiye’de Milli Piyangoculara yönelik ilk kez gerçekleşen eğitimle sertifikalı piyangocu dönemi başlamış oldu.

Üyelerinin vatandaşla iletişiminin daha iyi bir noktaya gelmesi için çalıştıklarını ifade eden Çakmak, “Yasa dışı bahis oynatılması, korsan bilet satışı ve kaliteli hizmet ve iletişim konularında bir eğitim düzenledik. Üyelerimizin finansman sorununu çözmek için iki bankayla anlaşarak uygun faizli ve iki ay ertelemeli kredi imkanı oluşturduk. Kredi kartıyla bilet satışını sağlamak için POS cihazı dağıttık. Üyelerimiz yılbaşında İzmirliye en iyi ve kaliteli hizmeti verecek” dedi.

Törene katılarak meslekte 30 yılını doldurmuş üyelere plaket veren İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, “Özellikle seyyar Milli Piyango bayilerimiz yağmur, çamur, sıcak demeden sokak sokak dolaşarak hizmeti vatandaşın ayağına götürmektedir. Kaliteli hizmet ve iletişim eğitimini hayatlarına geçirdikleri takdirde çok büyük katkısını göreceğine inanıyorum. Bu eğitimin diğer esnafımıza da örnek olmasını diliyorum” diye konuştu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim