• BIST 9067.22
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Milli futbolcu denizde kayboldu

Milli futbolcu denizde kayboldu
Ankaraspor'da oynayan !994 doğumlu futbolcu tatil sırasında denizde kayboldu.

ARKADAŞLARI KIYIYA ÇIKTI, YÜCE DALGALI DENİZDE KAYBOLDU

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde 3 arkadaşıyla birlikte tatil yapan Ankaraspor’un milli futbolcusu 20 yaşındaki Sedat Yüce, dün öğlen saatlerinde yüzmek için girdiği denizde kayboldu. Geçen sezon Keçiörengücü’nde kiralık olarak forma giyen Ankaraspor futbolcusu Sedat Yüce, Konaklı Mahallesi'nde arkadaşlarıyla birlikte Oasis Otel’in plajında dün öğlen saatlerinde denize girdi. Dalgalı denizde akıntıya kapılan Yüce, gözden kaybolurken, arkadaşları güçlükle kıyıya çıkabildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen Alanya Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler akşam saatlerinde denizde bir süre arama yaptı. Ancak hava muhalefeti ve havanın kararması nedeniyle arama çalışmalarına ara verildi. Jandarma ekipleri arama çalışmalarına sabah saatlerinde devam edecek.

U19'DA FORMA GİYDİ

Futbola Amasya'da başlayan ve daha sonra Samsunspor'un altyapısında futbol hayatını sürdüren genç futbolcu, son olarak Ankaraspor'a transfer olmuştu. Sedat Yüce, 2013 Akdeniz Olimpiyatları'nda U19 Milli Takımı'nda da forma giymişti. Bu arada Sedat Yüce, en son 2 Haziran'da tatil yaptığı Antalya'nın Alanya ilçesinden attığı tweet'te "Alanya yanıyor" mesajını yazmıştı.

ANKARASPOR KULÜBÜ MENAJERİ YURTGÜVEN: "HENÜZ KENDİSİNE ULAŞILAMADI"

Ankaraspor'da oynayan 1994 doğumlu futbolcu Sedat Yüce'nin tatil yaptığı Alanya'da denizde kaybolduğu öğrenildi.

Ankaraspor Kulübü Menajeri Ender Yurtgüven yaptığı açıklamada, "Maalesef bu üzücü haberi saat 16.00 civarında aldık. Henüz kendisine ulaşamadık. Araştırmalar devam ediyor. Biz de şu anda yola çıktık, Alanya'ya gidiyoruz. İnşallah iyi bir haber alırız'' dedi.

Futbola Amasya'da başlayan ve daha sonra Samsunspor'un altyapısında futbol hayatını sürdüren genç futbolcu, son olarak Ankaraspor'a transfer olmuştu. Sedat Yüce, 2013 Akdeniz Olimpiyatları'nda U19 Milli Takımı'nda da forma giymişti.

Bu arada Sedat Yüce, en son 2 Haziran'da tatil yaptığı Antalya'nın Alanya ilçesinden attığı tweet'te "Alanya yanıyor" ifadesini kullanmıştı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim