• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Milli file bekçisi Zülfikar Yıldırım, 4 büyüklere göz kırptı

Milli file bekçisi Zülfikar Yıldırım, 4 büyüklere göz kırptı
Mersin İdman Yurdu kalecisi ve milli futbolcu Muammer Zülfikar Yıldırım, emeklerinin karşılığını alarak EURO 2016 öncesi A Milli Takım'a çağrıldığını...

Mersin İdman Yurdu kalecisi ve milli futbolcu Muammer Zülfikar Yıldırım, emeklerinin karşılığını alarak EURO 2016 öncesi A Milli Takım'a çağrıldığını söyledi. Tecrübeli file bekçisi Yıldırım, amacının 4 büyüklerde forma giymek ve Avrupa'da mücadele etmek olduğunu aktardı.

Fransa EURO 2016 hazırlıkları kapsamında Antalya'da İsveç'le hazırlık maçı yapan ve önümüzdeki salı günü de deplasmanda Avusturya ile karşılaşacak olan ay yıldızlı takım çalışmalarını kaldığı Antalya'daki RegnumCarya Otel'in sahalarında sürdürüyor.

Antrenman öncesi ilk kez Türkiye A Milli Takımı kampına çağrılan Mersin İdman Yurdu kalecisi Muammer Zülfikar Yıldırım, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Öncelikle Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e teşekkür ederek konuşmasına başlayan kaleci Yıldırım, emeklerinin karşılığını aldığını, kendisini buraya layık gördüğü için de hocasına teşekkürlerini sunduğunu açıkladı. Kampta ortamın çok iyi olduğunu ve şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını ifade eden kaleci Yıldırım, "Hazırlık maçlarımız var İsveç'le oynadık. Şimdi Avusturya ile oynayacağız. Ortam gerçekten güzel, iyi hazırlanıyoruz. Arkadaş ortamı güzel. Burada ortam aile gibi. İnşallah şampiyonadan önce kamp dönemini iyi geçirmek istiyoruz. Şampiyonaya güçlü bir şekilde gitmek istiyoruz." dedi.

"KALICI OLMAK VE FORMAYI ALMAK İSTİYORUM"

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 3. kalecisi olan Muammer Zülfikar Yıldırım, formayı almak için çok çalıştığını, her zaman da kalıcı olmak istediğini belirtti. Çalışmalarının sonucunda da formayı almak istediğini anlatan Yıldırım, "Formamı almak istiyorum ve devam etmek istiyorum. Bundan sonraki şampiyonalar ve uzun yıllar milli takımda oynamayı hedefliyorum. Hedefim bu." diye konuştu.

"HEDEFİM 4 BÜYÜKLERDE OYNAMAK"

Mersin İdman Yurdu'nun formasını giyen file bekçisi, hedeflerinin olduğunu, artık çokta genç yaşta olmadığını belirtti. Hedeflerinin birisinin A Milli Takım'da forma giymek olduğunu kaydeden Yıldırım, kalıcı olmak ve 4 büyüklerde oynayarak Avrupa'da mücadele etmek istediğini ifade etti. Yıldırım, bunu da çalışarak başaracağına inandığını söyledi.

"ARAMIZDAKİ REKABET ÇOK İYİ"

A Milli Futbol Takımı'nın kalecileri arasındaki rekabetin çok iyi olduğunu vurgulayan file bekçisi Yıldırım, forma şansıyla ilgili soruya ise şu cevabı verdi:

"Tabii bu rekabette performans olarak yansıyor. Sahaya da yansıyor. Bir takımda zaten rekabet olması lazım. Rekabet olduğunda da bu zaten maça da yansır. Takımın performansına da yansır. Aramız çok iyi. Volkan olsun Harun olsun aramız çok iyi. Kişilik olarak da iyi insanlar. Ağabey kardeş çerçevesinde devam ediyoruz."

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim