• BIST 9467.22
  • Altın 2493.938
  • Dolar 32.5949
  • Euro 34.7884
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Milli Eğitimden Proje Tanıtımı

Milli Eğitimden Proje Tanıtımı
Karabük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Bilinçli İnternet, Güvenli Gelecek", "Okuyarak Yaşıyorum" ve "Değerimiz, Değerlerimiz" adlı projeler için...

Karabük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Bilinçli İnternet, Güvenli Gelecek", "Okuyarak Yaşıyorum" ve "Değerimiz, Değerlerimiz" adlı projeler için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Karabük Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıya Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, İl Müftüsü Halil Bektaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, KYK İl Müdürü Kadir Öztürk, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, İl Millî Eğitim Şube Müdürleri Nevzat Akbaş ve Hasan Gümüş ile okul ve kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, geleceğini emanet edecekleri çocukların ve gençlerin eğitiminin ülkenin en önemli işlerinden olduğunu söyledi.

"Geleceği inşaa" olarak da değerlendirebilecekleri projenin büyük sorumluluğunun ilk ve temel basamakları Bakanlığın uhdesinde olduğunu kaydeden, Köse, "Bu iş sadece ders verme, okula gidip gelme işi değildir. İlimiz eğitimde akademik başarısı ile temayüz etmiş bir ildir. Ama bu yetmez. İlimizi sosyal, kültürel, sportif etkinlikler; eğitim içerikli, sosyal ve toplumsal çeşitli projeler ile de iddialı bir il konumuna getirmemiz lazım. Takdir edersiniz ki nesil yetiştirme meselesi ile ilgili hususlarda ilgili her kurum ve STK'nın da sorumluluğu vardır. Bu düşünceden hareketle bu yıl için hedeflediğimiz 5 projede 11 kamu kurumu, 3 STK, 1 medya kuruluşu ve 1 spor kulübü olmak üzere 16 paydaşımız ile projeler imzaladık. Amaç, çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayacak daha renkli, daha zevkli, daha dolu okullar ile eğitim öğretim hizmeti sunmaktır" dedi.

Konuşmanın ardından Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Gümüş, projelerin gerekçe, içerik ve faaliyetlerine ilişkin tanıtım ve açıklamalar yaptı.

Milli Eğitimden Proje Tanıtımı

Milli Eğitimden Proje Tanıtımı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim