• BIST 9645.02
  • Altın 2410.846
  • Dolar 32.5611
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 21 °C

Milli Eğitim Yatırımları İçin Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Milli Eğitim Yatırımları İçin Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Milli Eğitim yatırımları kapsamında merkez, ilçeler ve köylerde 2016 yılı içerisinde yapılacak olan çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla toplantı...

Milli Eğitim yatırımları kapsamında merkez, ilçeler ve köylerde 2016 yılı içerisinde yapılacak olan çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla toplantı gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Ardahan Valisi Ahmet Deniz, İl Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker, Çevre ve Şehircilik Müdürü Ulaş Karaca, kontrolörler ve yüklenici firma yetkilileri katıldı.

Toplantıda, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2015 yatırım programı kapsamında başlayan ve inşaatı devam eden yatırımları ile 2016 iş sezonunda başlayacak olan yatırımları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Merkeze bağlı Tunçoluk köyünde 8 derslikli ortaokul, Göle merkezde 8 derslikli ilkokul, Göle Balçeşme köyünde 4 derslikli ortaokul, Ardahan Merkez de spor lisesi, Çıldır Aşıkşenlik'te 8 derslikli ortaokul ile Hanak merkezde 8 derslikli ilkokul binasında çalışmaların devam ettiğini ve önümüzde ki eğitim öğretim sezonuna hazır hale getirileceğini söyleyen Vali Deniz, ayrıca bu yıl Hoçvan Hasköy'de 10 derslikli ortaokul binası inşaatının başlayacağını bildirdi.

İnşaatların yapım aşamasında olumsuzluk olmaması yönünde müteahhitlere ve kontrolörlere uyarılarda bulunan Vali Deniz, "Herkes işini düzgün yapmalı. İlimizde kötü bina ortaya çıksın istemiyoruz. Bütün inşaatları yerinde inceliyorum. İnşaatta kullanılan malzemenin kaliteli olmasına, renk uyumuna ve fiziki görünümün güzel olmasına özen gösterilsin. Özellikle ince işlerde ve ıslak zeminlerde müteahhitlerin çok hassas olmasını istiyoruz. Bu konuda kontrolörleri de özellikle uyarmak istiyorum. Kontrolörler, inşaatın bütün aşamalarını iyi takip etsin ve eksik gördüğü noktada gerekli uyarıyı yapsınlar. Kötü işlerin ortaya çıkmasına kesinlikle izin vermesinler" diye konuştu.

Vali Deniz ayrıca, iş sezonun başlamasıyla birlikte il genelinde ki bütün inşaatları tek tek gezeceğini kaydetti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim