• BIST 9524.59
  • Altın 2491.508
  • Dolar 32.5147
  • Euro 34.7419
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 21 °C

Milletvekilli Mustafa Şahin, İl Emniyet Müdürü Urhal’ı Ziyaret Etti

Milletvekilli Mustafa Şahin, İl Emniyet Müdürü Urhal’ı Ziyaret Etti
Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü kapsamında Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal'ı...

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü kapsamında Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadelede birçok arkadaşlarını şehit verdiklerini belirtti. Urhal, "Bugün bizim mutlu kutlu günümüz polis teşkilatımızın kuruluşunun 171. yıl dönümü dolayısıyla sizlerin de destek ve yardımlarınızla belli bir noktaya kadar geldik. Malum ülkemizin içinde bulunduğu durum ve konum dolayısıyla hassasiyetlerimiz var. Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadele kapsamında arkadaşlarımızın bir kısmını kaybediyoruz, şehitler veriyoruz. Bu vesileyle şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Geride kalan ailelerine baş sağlığı diliyorum. Gazilerimiz var onlara da sağlık sıhhatli, mutlu, huzurlu yaşam diliyorum. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise terörle mücadelede hayatını kaybeden tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi. Şahin, "Bugüne kadar bu uğurda hayatlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. İnşallah bir daha herhangi bir polisimiz, güvenlik güçlerimiz, askerimiz veya orada yaşayan insanlarımız terör belasından en ufak bir zarar görmez, bunların son bulacağı günün çok yakın olduğunu ben şahsen umut ediyorum. Özellikle Malatya'da birçok kardeşimizi toprağa verdik, bu uğurda çok şehit verdik. Polislerimiz ve güvenlik güçlerimiz olmazsa bu ülkenin birliğini ve beraberliğini tesis edecek, insanların huzur ve güven içerisinde yaşamasına katkı sunacak belki de başka bir kuruluşumuz olmayacaktı. Onun için bugüne kadar Doğu ve Güneydoğu'da aramıza nifak sokmaya çalışan, ucunun belki de dışarıda olduğu hepimizin bilmiş olduğu terör örgütlerinin bir an önce sonlanacağını ümit ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim