• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Milletvekillerinden Gestaş Genel Müdürüne Ziyaret

Milletvekillerinden Gestaş Genel Müdürüne Ziyaret
AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan ve Ayhan Gider, GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu'yu ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan ve Ayhan Gider, GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu'yu ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve Ayhan Gider, GESTAŞ'a yeni atanan Genel Müdür Volkan Uslu'yu ziyaret etti. Ziyarette, GESTAŞ'la ilgili yeni projeler görüşüldü. GESTAŞ'ın marka değerini daha da yükseleceğine inandıklarını belirten Bülent Turan, "Çanakkale'miz bir marka kent. Marka değerlerini artıran önemli kurumlarımız var. Marka kenti Çanakkale'nin kurumlarındaki kıymetin artması için de, son dönemde valiliğimiz, vekillerimiz, ilgili arkadaşlarımız yoğun şekilde gayret ediyoruz. GESTAŞ'a atanan yeni genel müdürüz var. Kendilerini Ayhan beyle ziyaret etmek istedik. Yeni görevinde başarılar diledik. GESTAÇ Çanakkale'mizde en büyük kurumlarımızdan bir tanesi. Bugüne kadar çok değerli işler yaptılar. Bundan sonra bunların artmasını diliyoruz. Biz GESTAŞ'ın Çanakkale'nin marka değerine ekstra kıymetler katacağını düşünüyoruz. Ümit ediyorum yeni projelerle yeni çalışmalarla daha da kıymetli işler yaparlar. Örneğin ifade ettiğimiz bir talebimiz var. Çanakkale merkezden araçsız olarak şehitliğe geçme imkanımız olsun. Ayvacık'tan Midilli'ye geçme imkanı olsun. Benzer hatlar kurulsun. Bununla ilgili yeni vizyon, yeni iddialar yeni genel Müdürümüzle hayata geçer diye ümit ediyoruz. Ben tekrar kendilerine hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, "Volkan kardeşimiz, Çanakkaleli olup Çanakkale dışında başarıları olan bir arkadaşımız. İnanıyoruz, biliyoruz ki GESTAŞ'la birlikte Çanakkale için çok güzel hizmetler yapacak. Çok daha iyi şeylere imza atacak. Bu vesile ile kendisine hayırlı olsun diyorum. Çanakkale dışında başarılı olmuş Çanakkalelilerin de Çanakkale'ye daha fazla ilgi göstermesini istiyorum" diye konuştu.

GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu, "17 yıl sonra Çanakkale'ye dönüp GESTAŞ Genel Müdürlüğü pozisyonuna başlamak benim için büyük bir şeref ve onur. Memleketime hizmet etme fırsatı, buradaki mevcut yapıyı güçlendirmek tüm Çanakkale'ye gelen ziyaretçilerin daha memnun ayrılması, müşterilerimizin daha mutlu ayrılması, operasyonel verimliliğimizin artması, tüketici ile kurduğumuz bağın artması ve GESTAŞ'ın bir marka yapılması için ekibimizle birlikte gece gündüz çalışacağız. Bu anlamda da burada olmaktan, memleketime tekrar geri dönmekten ve bu hizmete layık görülmekten son derece onur ve kıvanç duyuyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim