• BIST 9548.09
  • Altın 2496.58
  • Dolar 32.4885
  • Euro 34.5446
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Milletvekilleri Tekirdağspor için kolları sıvadı

Milletvekilleri Tekirdağspor için kolları sıvadı
Tekirdağspor'un Yönetim Kurulu toplantısına katılan Milletvekilli Mustafa Yel, "Tekirdağspor'u düştüğü dar boğazın içinden bu sene kalıcı olarak...

Tekirdağspor'un Yönetim Kurulu toplantısına katılan Milletvekilli Mustafa Yel, "Tekirdağspor'u düştüğü dar boğazın içinden bu sene kalıcı olarak çıkarmaya gayret edeceğiz" dedi.

Tekirdağspor 14 günlük kamp programının ardından yapılan yönetim kurulu toplantısında Anayasa Komisyonu Başkanı ve İstanbul AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti Tekirdağ Milletvekilli Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar, Tekirdağspor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydoğdu, Tekirdağspor Teknik Direktörü Erdal Alpaslan ve Tekirdağ Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Teknik heyetin ve yönetim kurulunun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, kamp döneminde yeni transferlerin takıma adaptasyonu ve takım kadrosundaki oyuncular hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Toplantıda konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekilli Mustafa Yel, Tekirdağspor'u düştüğü dar boğazın içinden kalıcı olarak çıkarmaya gayret göstereceklerini belirtti.

"Tekirdağspor maddi ve manevi olarak yalnız bırakılmış"

Önemli açıklamalarda bulunan Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağspor'un içine düştüğü maddi krizin bir an önce çözüme kavuşturulacağı projeyi gerçekleştirmeye çok yakın olduklarının altını çizerek, "Esasında yerel yönetimlerin bu konu üzerine ciddi bir şekilde eğilmesi gerek fakat görüyorum ki Tekirdağspor gerçekten maddi ve manevi olarak yalnız bırakılmış. Kulüp yönetimi elinden geldiği kadarıyla üzerine düşen görevi yerine getirmiş. Tekirdağspor 50. yılını yaşarken anlık müdahalelerle sonuca götürmek çözüm değil. Tesisleşme, alt yapı ve sürekli maddi destek getirecek projeleri masaya yatırmalı. Biz üzerimize düşen görevi yerel yönetimle koordineli çalışarak çözeceğiz. Tekirdağspor'un düştüğü dar boğazın içinden bu sene kalıcı olarak çıkarmaya gayret edeceğiz" diye konuştu.

"Sezona iyi bir giriş yapacağımıza inanıyorum"

Teknik Direktör Alpaslan toplantıda yaptığı konuşmada, takımın motivasyonunun üst seviyede olduğuna vurgu yaparak, "Kamp süresince olumsuz bir olay yaşamadım. Takımın motivasyonu üst derecede. Genç oyuncular takıma çabuk adapte oldu bu sezon genç oyunculardan çok faydalanacağız, uzun bir lig bizi bekliyor kulübün maddi imkanlarını göz önüne alarak orta saha ve forvet takviyesiyle sezona iyi bir giriş yapacağımıza inanıyorum" şeklinde açıklamada bulundu.

Milletvekilleri Tekirdağspor için kolları sıvadı

Milletvekilleri Tekirdağspor için kolları sıvadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim