• BIST 9659.17
  • Altın 2495.067
  • Dolar 32.5864
  • Euro 34.8484
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Milletvekilleri mazbatalarını alıyor

Milletvekilleri mazbatalarını alıyor
CHP Manisa Milletvekili Özel: - "İkinci kez mazbatamı aldım. Diğer sefer muhalefetteydik, şimdi ise iktidarda mıyız muhalefette miyiz belli değil"

Resmi olmayan sonuçlara göre  CHP 'den Manisa Milletvekili seçilen Özgür Özel, ikinci kez mazbata aldığını belirterek, "Diğer sefer muhalefetteydik, şimdi ise iktidarda mıyız muhalefette miyiz belli değil" dedi.

İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alan Özel, gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP'den 3 milletvekiliyle 15 Haziran Pazartesi günü kayıtlarını yaptırarak, TBMM'deki görevlerine başlayacaklarını belirtti.

Meclis kürsüsünden en çok konuşan, en çok soru önergesi ve kanun teklif veren milletvekillerinden birisi  olduğunu dile getiren Özgür Özel, "İkinci kez mazbatamı aldım. Diğer sefer muhalefetteydik, şimdi ise iktidarda mıyız muhalefette miyiz belli değil. Bunun bir iktidar partisi milletvekili mazbatası olmasını ümit ediyorum. Bundan sonra kanun tekliflerinin daha kolay kanunlaşabileceği ve iktidarda olmanın olanaklarıyla Manisa'ya hizmet edebileceğimiz günlerin ümidini taşıyoruz" diye konuştu.

- Sosyal medyadan ulaşan çiftin nikah şahitliğini yaptı

Özel, daha sonra kendisine sosyal medya üzerinden ulaşan Tuğçe Duyar-Onur Yiğit çiftinin nikah şahitliğini yaptı.

Şehzadeler ilçesi Bedesten Nikah Salonu'nda kıyılan nikahta genç çiftin şahitliğini yapan Özgür Özel, törende yaptığı konuşmada, internet üzerinden ilk defa nikah şahitliği teklifi aldığını ifade etti.

Mazbatasını aldıktan sonra nikaha geldiğini kaydeden Özel, "Yaklaşık 4 ay önce bana gelin adayından bir e-posta geldi. Gelen mailde, 'Büyük ihtimalle bu mesajımı okuyamazsınız. Çok yoğunsunuz ama size 'Özgür abi' diyorum. Nikah şahidim olur musun?" şeklinde bir yazı gönderdi. Ben de kendisine cevap verdim ve daha sonra cep telefonu ile iletişim kurduk. Bugün de burada internet üzerinden aldığım bir nikah şahitliği davetine icabet etmiş bulunuyorum. Bu benim için bir ilk oldu. Genelde taraflardan birinin davetlisi olarak bu törenlerde oluruz. Ama ben bugün her iki ailenin de davetlisi olarak hissediyorum kendimi" şeklinde konuştu.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim