• BIST 9465.1
  • Altın 2488.872
  • Dolar 32.5974
  • Euro 34.7926
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Milletvekili Yılmaz Tunç: ‘İstikrarla Kalkınıyoruz’

Milletvekili Yılmaz Tunç: ‘İstikrarla Kalkınıyoruz’
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Büro Memur-Sen Bartın Şubesi yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya geldi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Büro Memur-Sen Bartın Şubesi yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya geldi.

Büro Memur-Sen Bartın Şubesi yöneticileri Ümit Hamarat başkanlığında AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u TBMM'deki makamında ziyaret ederek, yeni dönemde başarılar dilediler. Sendika yöneticilerinin Milletvekili Tunç'un Bartın için gerçekleştirmiş olduğu icraatları takdirle karşıladıkları belirtildi. Şube Başkanı Ümit Hamarat ve yönetim kurulu üyeleri Milletvekili Tunç'a yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da sendika yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Bartın'a her geçen gün yeni eserler kazandırmanın gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Tunç "Önümüzde 4 yıllık bir istikrar süreci var. Bu istikrar beraberinde kalkınmayı getirecek. Geçtiğimiz AK Parti hükümetleri döneminde Bartın'a 2,5 milyar lira tutarında kamu yatırımı kazandırdık. Önümüzdeki kalkınma hamlesinden de yine Bartın'a payına düşeni fazlasıyla alacak. Devam eden 2,5 milyar liralık kamu yatırımımızı tamamlayacağız ve buna yeni projeleri de ilave edeceğiz. Bartın her alanda çok büyük ilerleme sağlayacak ve ilimizle gurur duymaya devam edeceğiz" dedi. Milletvekili Tunç konuklarıyla samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

'GENÇLERİMİZİN İMKÂNLARINI ARTIRIYORUZ'

Öte yandan Bartın Gençlik Merkezi bünyesinde çalışan Gençlik Liderleri AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u TBMM'de ziyaret etti. Tunç, Bartın Gençlik Merkezi bünyesinde çalışan Gençlik Liderlerini TBMM'deki makamında kabul etti. Gençler Milletvekili Tunç'a yeni dönemin hayırlı olmasını dilediler. Gençlik Liderleri AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'a ayrıca Bartın'daki Gençlik yatırımları için teşekkür ettiler.

Milletvekili Tunç'ta gençlik liderlerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, gençliğe yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Milletvekili Tunç, Bartın'a Gençlik Merkezi kazandırdıklarını belirterek, geçlerimizin kültürel, sosyal ve sportif aktivitelerini burada yapabildiklerini ve gençlerin buradan faydalanması gerektiğini söyledi.

Tunç gençlerin spor yapacak fiziki imkânlarını artırdıklarını, tüm ilçe ve beldelere aydınlatmalı, seyirci tribünlü sentetik çim sahalar kazandırdıklarını, 500 seyirci kapasiteli yarı olimpik yüzme havuzunun inşaatını tamamladıklarını, sporcu fabrikasının da yapımının tamamlanmak üzere olduğunu da söyledi. Milletvekili Tunç ayrıca Amasra, Abdipaşa, Kurucaşile ve Akçamescit kapalı spor salonlarını gençlere kazandırdıklarını, 32 yeni okulu yaparak Bartın'da modern eğitim yuvalarını gençlerin hizmetine sunduklarını yeni dönemde de gençler için yeni müjdelere devam edeceklerini ifade etti.

Milletvekili Yılmaz Tunç: ‘İstikrarla Kalkınıyoruz’

Milletvekili Yılmaz Tunç: ‘İstikrarla Kalkınıyoruz’

Milletvekili Yılmaz Tunç: ‘İstikrarla Kalkınıyoruz’

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim