• BIST 9524.59
  • Altın 2497.686
  • Dolar 32.5064
  • Euro 34.7322
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 21 °C

Milletvekili Yılmaz Tunç: "DSİ Yatırımlarında İyi Durumdayız"

Milletvekili Yılmaz Tunç: "DSİ Yatırımlarında İyi Durumdayız"
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Devlet Su İşleri (DSİ) 233. Şube Müdürü Sancar Biçer'i ziyaret ederek, DSİ'nin Bartın genelinde gerçekleştirmekte...

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Devlet Su İşleri (DSİ) 233. Şube Müdürü Sancar Biçer'i ziyaret ederek, DSİ'nin Bartın genelinde gerçekleştirmekte olduğu yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ile birlikte Bartın DSİ Şube Müdürü Sancar Biçer'i ziyaret ederek, DSİ'nin Bartın genelinde gerçekleştirmekte olduğu başta barajlar olmak üzere, il merkezi, ilçe, belde ve köylerde devam eden taşkın koruma çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında açıklama yapan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'da her alanda dev yatırımlara imza attıklarını, bu yatırımlarda Devlet Su İşleri yatırımlarının da büyük yer tuttuğunu belirtti. Tunç halen Bartın'da 3 adet Baraj, 1 adet gölet, Irmak Islah projesi ve İçme Suyu projesinin gerçekleştirilmekte olduğunu, 26 Adet taşkın koruma çalışmasını tamamladıklarını, 15 Adet Taşkın Koruma Çalışmasının da devam ettiğini söyledi. Milletvekili Tunç, Bartın'ın DSİ yatırımlarında en önde olan illerden olduğunu belirterek, yatırım tutarının 1 milyara yaklaştığını söyledi.

Bartın genelinde 26 adet taşkın koruma çalışmasını tamamladıklarını belirten Milletvekili Tunç, 15 adet dere ve çayda da çalışmaların devam ettiğini, Abdipaşa belde merkezindeki beş adet dere, Kurucaşile ilçe merkezindeki dereler, Kumluca beldesi Kumluca çayı, Ulus ilçe merkezi Ulus çayı ve Çerçi deresi taşkın koruma inşaatı, Ulus Budamış çayı taşkın koruma inşaatı ile Üniversite kampüsünden geçen Merkez Kutlubeyyazıcılar köyü ana deresi taşkın koruma inşaatlarının yapımına başlandığını belirtti.

Milletvekili Yılmaz Tunç: "DSİ Yatırımlarında İyi Durumdayız"

Milletvekili Yılmaz Tunç: "DSİ Yatırımlarında İyi Durumdayız"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim