• BIST 9752.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Milletvekili Yıldız, Suriyelilerin Kaldığı Yaşam Merkezini Ziyaret Etti

Milletvekili Yıldız, Suriyelilerin Kaldığı Yaşam Merkezini Ziyaret Etti
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Akçakale'de belediyeye ait İlk Adım Yaşam Merkezini...

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Akçakale'de belediyeye ait İlk Adım Yaşam Merkezini ziyaret etti.

Akçakale Belediyesi, AK Parti İlçe Başkanlığı ve esnafı ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, daha sonra Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ve Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ile beraber belediyeye ait İlk Adım Yaşam Merkezine geçerek burada kalan Suriyelileri ziyaret etti. İlk Adım Yaşam Merkezinde kalan Suriyeli bir ailenin çadırına misafir olan İbrahim Halil Yıldız, burada kalan Suriyeli kardeşleri için ellerinden gelen her türlü yardımı belediye başkanıyla birlikte yapmaya hazır olduklarını söyledi. Ziyaretle ilgili açılamada bulunan Yıldız, "Bugün Akçakale ilçemizi ziyaret ettik. İlçe başkanımız, ilçe teşkilatımız ve belediye başkanımızla görüştük. İlçe esnafımızla biraz görüşme şansımız oldu. Oradan da Suriyeli mültecilerin kaldığı Akçakale Belediyesi İlk Adım Yaşam Merkezine geldik. Suriyeli vatandaşlarla muhabbet ve sohbet etme şansımız oldu. AFAD'ın kurduğu çadırlarda yer kalmadığı için ilçe belediyemiz kendi imkanlarıyla kurduğu çadırlarda burada kalan insanları ayakta tutmaya çalışıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüştük. Büyük ihtimalle burada kalanlara sabahları çorba dağıtımı yapılacaklar. Burada kalan kardeşlerimize elimizden gelen her türlü yardımı başkanımızla birlikte yapmaya çalışacağız inşallah" şeklinde konuştu.

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ise, "Bugün milletvekilimiz İbrahim Halil Yıldız ilçemizi ziyaret etti. İlk Adım Yaşam Merkezini ziyaret etmek istedi. Biz son zamanlarda hep insanlara yardım için çağrıda bulunuyoruz. Burada 500 kurulu çadırımız var, bu çadırlarda yaklaşık 4 bin kişi yaşıyor. Sayın vekilimiz burada yaşayan insanlara nasıl bir destek vereceklerini yerinde gördüler" şeklinde konuştu.

Milletvekili Yıldız, Suriyelilerin Kaldığı Yaşam Merkezini Ziyaret Etti

Milletvekili Yıldız, Suriyelilerin Kaldığı Yaşam Merkezini Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim