• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Milletvekili Üstün’den Taşeron İşçi Açıklaması

Milletvekili Üstün’den Taşeron İşçi Açıklaması
AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun taşeron işçilere...

AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun taşeron işçilere yönelik verdiği müjdenin ardından açıklamalarda bulundu.

Taşeron işçilere yönelik verilen müjdenin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, "Kamuda çalışan ve asıl işi yapan taşeron işçiler kamuda istihdam edilecekler. Hatta yardımcı işlerde çalışanların da kamuya geçişleriyle ilgili karar verildi. Vaatlerimizin çok üstünde bir adım atmış olduk. Hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Üstün, "Aylardır süren çalışmaların ardından Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, bugün grup toplantısında taşeron işçilere yönelik vaatlerin gerçekleşeceğini duyurdu. Kamuda çalışan ve asıl işi yapan taşeron işçiler kamuda istihdam edilecekler. Hatta yardımcı işlerde çalışanların da kamuya geçişleriyle ilgili karar verildi. Vaatlerimizin çok üstünde bir adım atmış olduk" ifadelerini kullandı.

Heyecanla beklenen gelişmenin tüm işçilere hayırlı olmasını dileyen Üstün, "Başbakanımızın da altını çizdiği gibi bu süreç içinde hiçbir şekilde suistimale izin verilmemesi için çaba göstereceğiz. İnşallah kadroya alınacak tüm işçilerimiz, diğer işçilere tanınan tüm özlük haklarından faydalanacaklar. Bir kez daha tüm işçilerimiz için bu müjdenin hayırlı olmasını diliyorum. İktidara geldiğimiz günden itibaren verdiğimiz müjdeleri bir bir yerine getiriyoruz. AK Parti siyaset anlayışının bunu gerektirdiğinin bilincindeyiz. Hamdolsun kısa süre içerisinde verdiğimiz vaatlerin birçoğunu yerine getirdik. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim