• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

Milletvekili Tunç’tan Ulus Belediyesi’ne Ziyaret

Milletvekili Tunç’tan Ulus Belediyesi’ne Ziyaret
AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç AK Parti Ulus İlçe Başkanı Kadir Saraç, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yağcı ile...

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç AK Parti Ulus İlçe Başkanı Kadir Saraç, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yağcı ile birlikte Ulus Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. Tunç ziyarette Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ile Ulus ilçesindeki yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Belediye çalışmaları ve Ulus'ta gerçekleştirilen hükümet yatırımları ile ilgili hususlarda Ulus Belediye Başkanı Uzun ile bir süre görüşen Milletvekili Tunç, Bartın'ın diğer ilçelerinde olduğu gibi Ulus ilçesinde de büyük yatırımlara imza attıklarını söyledi. Milletvekili Tunç açıklamasında; "Ulus ilçe hastanesinin yapımı tamamlandı. Yakında hizmete açacağız. Ulus'a yüksekokul açtık ve Yüksekokul inşaatını Ulus'a hizmet vakfı ile birlikte başlattık yapımı tamamlandı. Modern bir İmam Hatip Ortaokulu binasını Ulus'a kazandırdık. Anaokulu'nun yapımını gerçekleştirdik. Küre Dağları Milli Parkı için yatırımlar yapıyoruz. Ulus çevre yolunu tamamladık, köprüler inşa ettik. Ulus'un köylerine yol ve içme suyu yatırımları için 20 trilyon lira harcadık. Sentetik çim yüzeyli seyirci tribünleri ve aydınlatması olan futbol sahasını ilçemize kazandırdık" dedi.

"İLÇENİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK"

Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun'da yaptığı açıklamada, belediye olarak, 30 Mart 2014'ten itibaren gerçekleştirdikleri çalışmalarla önemli projeleri başlattıklarını bu projelerin uygulanması ile birlikte Ulus'un çehresinin değişeceğini söyledi. Başkan Uzun, Milletvekili Tunç'a vermiş olduğu desteklerinden ve ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini iletti.

Milletvekili Tunç’tan Ulus Belediyesi’ne Ziyaret

Milletvekili Tunç’tan Ulus Belediyesi’ne Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim