• BIST 9679.8
  • Altın 2480.672
  • Dolar 32.4346
  • Euro 34.4529
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 21 °C

Milletvekili Tunç Ziyaretlerini Sürdürüyor

Milletvekili Tunç Ziyaretlerini Sürdürüyor
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İstanbul Pendik'te faaliyet gösteren Bartın İli Uluslular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Drahna Çevre Kültür...

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İstanbul Pendik'te faaliyet gösteren Bartın İli Uluslular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Drahna Çevre Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Bartınlı esnafları ziyaret etti.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ilk önce, 1993 yılından beri İstanbul Pendik'te faaliyet gösteren Bartın İli Uluslular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Rıdvan Maden ve dernek üyeleri ile bir süre sohbet etti. Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen dernek kongresinde yeniden başkanlığa seçiler Rıdvan Maden'i tebrik eden Milletvekili Tunç, Başkan Maden ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Dernek lokalindeki hemşerileri ile de selamlaşan Milletvekili Tunç, derneğin İstanbul'da yaşayan Bartın Ulusluların birlik ve beraberliğini sağladığını, dayanışma ve kaynaşma noktasında büyük bir görev ifa ettiğini belirterek, derneğin kuruluşundan bu yana emeği geçen herkese teşekkür etti. Bartın İli Uluslular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Rıdvan Maden ve dernek üyeleri de Milletvekili Tunç'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkürlerini ilettiler. Bartın'a ve ilçelerine yapılan büyük yatırımlardan dolayı gurur duyduklarını belirten Başkan Rıdvan Maden, "Memleketimizin gelişmesi için bizler de dernek olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

TUNÇ PENDİK'TE BARTINLI ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, daha sonra Pendik'te ziyaretler ve açılışlara katıldı. Milletvekili Tunç, Bartınlı bazı esnafları da ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu. Pendik Kavakpınar Mahalellesi'nde faaliyete geçen Bartınlı esnaflar Mustafa Açıkgöz ve Hilmi Sesli'ye ait işyerinin açılışına katılarak, açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından Pendik'te bazı Bartınlı esnafları işyerlerinde ziyaret eden Milletvekili Tunç, esnaflara hayırlı işler diledi. Esnaflar da Milletvekili Tunç'un ziyaretinden çok memnun olduklarını belirterek, teşekkür ettiler.

TUNÇ, DRAHNADER'İ ZİYARET ETTİ

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, son olarak, İstanbul Pendik'te faaliyet gösteren Drahna Çevre Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Ahmet Yılmaz ve dernek üyeleri ile bir süre sohbet etti. Milletvekili Tunç, 2005 yılından bu yana İstanbul Pendik Dumlupınar Mahallesi'nde faaliyet gösteren Drahna Çevre Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı ve aynı zamanda Bartın Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz ve dernek üyeleri ile sohbet etti. Dernek lokalinde hemşehrileri ile bir süre sohbet eden Milletvekili Tunç, Drahnader'in kuruluşundan bu güne kadar tüm etkinliklerine katılmaya çalıştığını ve faaliyetlerini takdir ettiğini belirterek derneğin birlik ve beraberliği, dayanışma ve kaynaşmayı sağlamasının yanı sıra Drahna için de örnek projelere öncülük ettiğini söyledi. Drahnader Başkanı Ahmet Yılmaz ve dernek üyeleri de Milletvekili Tunç'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkürlerini iletti.

Milletvekili Tunç Ziyaretlerini Sürdürüyor

Milletvekili Tunç Ziyaretlerini Sürdürüyor

Milletvekili Tunç Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim