• BIST 9475.01
  • Altın 2496.579
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.7967
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Milletvekili Şimşek Malazgirt’te

Milletvekili Şimşek Malazgirt’te
AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, beraberindekiler ile birlikte Muş'un Malazgirt ilçesinde ziyarette bulunarak bütün vatandaşları 1071 Malazgirt...

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, beraberindekiler ile birlikte Muş'un Malazgirt ilçesinde ziyarette bulunarak bütün vatandaşları 1071 Malazgirt kutlamalarına davet etti.

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Malazgirt 1071 Anma Programı hazırlığıyla ilgili Malazgirt Ak Parti teşkilat binasında ilçe başkanı Kenan Deniz ve partililerle bir toplantı yaptı. Daha sonra Milletvekili Şimşek ve beraberindeki heyet, törenlerin yapılacağı alanı gezerek yetkililerden bilgi aldı. Milletvekili Şimşek, törenlerin yapılacağı alanda tüm Türkiye'deki vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı 26 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine davet etti. Şimşek, "Bugün Malazgirt'teyiz. Şu anda tören alandayız ve çok heyecanlıyız. Özellikle Reisi Cumhurumuzun Malazgirt'te ve Muş'a geleceğini duyduğumuz andan itibaren Muş halkı ile ciddi bir heyecan yaşadık ve bu heyecan giderek büyüyor. İnşallah 26 ağustosta özellikle Malazgirt halkımızı, Bulanık ilçemizi ve Muş ve civar halkımızı tüm Anadolu'yu burada bekliyoruz. Başta Reisi Cumhurumuzun ve ona eşlik edecek olan Başbakanımızın, bakanlarımızın, milletvekillerimizin sivil toplum örgütlerinin herkesin burada olması bize son derece heyecan katıyor. Biz çok büyük heyecan ve sevinç içerisindeyiz. İnşallah kazasız belasız çok güzel bir şekilde misafirlerimizi ağırlayacağız. Şu da gözüküyor ki Malazgirt halkında çocuğuyla, kadınıyla, genciyle, yaşlısıyla, köylüsüyle ve esnafıyla son derece heyecanlı son derece beklenti içindedir" dedi.

Vekil Şimşek, daha sonra Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç'ın makam odasında STK'lar ile toplantı yaptı. STK'lara yaptığı toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Malazgirt için çok büyük bir nimet olduğu belirterek alanları doldurmamız gerektiğini ifade etti.

Milletvekili Şimşek Malazgirt’te

Milletvekili Şimşek Malazgirt’te

Milletvekili Şimşek Malazgirt’te

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim