• BIST 8977
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Milletvekili Şahin, Başkan Polat’ı Ziyaret Etti

Milletvekili Şahin, Başkan Polat’ı Ziyaret Etti
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret ederek, belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgi...

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret ederek, belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgi aldı.

Yeşilyurt Belediyesi Yakınca Hizmet Binasında gerçekleşen ziyarete, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı üyeleri ve Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları katıldı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile partililere belediye duvarlarına yerleştirilen Yeşilyurt'un havadan çekilmiş fotoğraflarının yer aldığı tablolar hakkında bilgi verdi. Şahin'in, Yeşilyurt Belediyesinin çalışmalarına sürekli destek verdiğini ifade eden Polat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Malatya ve Yeşilyurt'u geleceğe taşıyacak projeleri milletvekilleriyle birlikte teker teker hayata geçirdiklerini belirten Polat, "Milletvekilimiz Mustafa Şahin'in yanı sıra AK Parti İl ve İlçe Teşkilatının değerli mensuplarını belediyemizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Malatya'nın sosyal, kültürel, ekonomik ve diğer ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra Yeşilyurt Belediyesinin çalışmalarını sürekli takip eden Milletvekilimiz Mustafa Şahin, projelerimizin ve hizmetlerimizin sürekli takipçisi olmuştur. Saha çalışmalarını yoğun bir programla sürdüren Milletvekilimiz özellikle Ankara'daki Belediyemize ait projeler ve yatırımlarda bize hep destek ve güç vermiştir. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Gerek şahsım gerekse de Başkan Yardımcılarımız yeni projelerimizle ilgili detaylı bilgiler aktaracağız. Malatya ve Yeşilyurt'un daha iyi noktaya ulaşması için ele ele vermiş durumdayız, yeni projelerimizi de birlikte hareket ederek hayata geçireceğiz" dedi.

ŞAHİN: "YEŞİLYURT BELEDİYESİ FARKINDALIK OLUŞTURUYOR"

Yeşilyurt Belediyesinin çok verimli ve etkin hizmetler yaptığını ifade eden AK Parti Milletvekili Mustafa Şahin ise Polat ve ekibini özverili çalışmalarından dolayı kutladı. Şahin, "Bize asıl gücü veren yerel yönetimlerin hizmetleridir. Ziyaretlerimizin asıl sebebi vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde pratikte belki gecikmiş olarak gördükleri talepleri ve istekleri sizlere aktarmaktır. Malatya, büyükşehir statüsüne kavuştuktan sonra Büyükşehir Belediyemiz ve sizler devasa işler yapıyorsunuz. Başkanımız ve ekibi gece gündüz demeden vatandaşımızın memnuniyeti için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Büyükşehir olduktan sonra daha önce Valiliklerin uhdesinde bulunan İl Özel İdarelerin bir kısmı Büyükşehir Belediyesine bir kısmı da İlçe Belediyelerin kontrolüne geçti. Tabii ki sizler sahada ne kadar ağırlığınızı hissettirirseniz bizimde vatandaşımızın yanında elimizi o kadar güçlendirmiş oluyorsunuz. Bire bir görüştüğümüz vatandaşlar hizmetleri asla inkar etmiyorlar, özellikle mahalle, cadde ve sokakların alt yapı ve ulaşım hizmetleri başta olmak üzere sosyal ve kültürel alanlarda verimli işler yapılıyor. Kültürel faaliyetlerde Yeşilyurt Belediyesi gerçekten farkındalık oluşturuyor, bu çalışmaları takdirle karşılıyorum. Özellikle kültürel değerlerimizi diri tutabilme, yeni nesillere bunları aktarabilme adına güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Yeşil Konaklar Eğitim Merkezleri çok ciddi bir açığı kapattı, burada verilen eğitim ve kültürel faaliyetleri gençlerimize yönelik çok hayırlı hizmetler. Bunların bize yansıması misliyle geri dönüyor" şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Belediyesinin, Büyükşehir Belediyesi ve milletvekilleriyle uyumlu ve koordineli bir çalışma gerçekleştirdiğini ifade eden Şahin, "Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci'nin de Yeşilyurtlu olması sizler için artı bir avantaj oluşturuyor. Uyumlu ve koordineli çalışmaların hepsini bir araya getirdiğimiz zaman Yeşilyurt'ta ayakları yere sağlam basan hizmetleri halkla buluşturan bir yönetimi görüyoruz. Başkan ve ekibinin sahadaki özverisi ve gayretini sürekli takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Şahin, Başkan Polat’ı Ziyaret Etti

Milletvekili Şahin, Başkan Polat’ı Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim