• BIST 8988.6
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Milletvekili Öztürk’ün Yeni Yıl Mesaisi

Milletvekili Öztürk’ün Yeni Yıl Mesaisi
AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, yeni yıla Muğla'da huzurevi, 112 Acil Çağrı Merkezi ve Sevgi Evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek girdi.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, yeni yıla Muğla'da huzurevi, 112 Acil Çağrı Merkezi ve Sevgi Evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek girdi. Milletvekili Öztürk'ü eşi Mübeccel Öztürk , AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal ve teşkilat yöneticileriyle birlikte ziyaret eden Milletvekili Nihat Öztürk, Huzurevi sakinlerinin seslendirdikleri ezgilere ve ilahilere eşiyle eşlik etti.

2 ay önce faaliyete başlayan 112 Acil Çağrı Merkezi'ni de ziyaret eden Öztürk, yeni yıla görev başında giren çalışanların ve gazetecilerin yeni yılını kutlayarak çikolata hediye etti. Milletvekili Nihat Öztürk, 2016 yılında Muğla'da yaşayan vatandaşların "Acil durumlarda ambulans, itfaiye ve orman ekiplerinin de yer aldığı 8 kuruma" tek numaradan ulaşabilecekleri bilgisini paylaştı.

112 Acil Çağrı Merkezi çalışanları ise kendilerini ziyaret eden Öztürk ve beraberindekilere baklava ikramında bulundu. AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, yeni yıl mesajında "Şükürler olsun ki AK Parti olarak son 12 yılda olduğu gibi 2015 yılında da her alanda başarılı bir yılı geride bıraktık. Yeni dönemde, medeniyet yürüyüşümüzü, ileri demokrasi ve hukuk atılımlarımızı sürdüreceğiz. Şiarımız adalettir. İlkemiz insan onurunu yükseltmektir. Geçmişin kavgalarına, meselelerine takılıp kalmayacak, suni gündemlerle vakit kaybetmeyeceğiz. 2002 yılından bu yana devam eden başarılarımızı inşallah yeni anayasa ile taçlandıracağız. Geniş çerçeveli bir uzlaşı anlayışı ve katkılara açık bir çalışma pratiğiyle hazırlayacağımız yeni anayasa, Türkiye'yi tam manasıyla ileri demokrasi normlarına taşıyacak, her vatandaşımızın iftihar edeceği, her vatandaşımızın sahipleneceği bir siyasi sözleşme olacak" dedi.

Milletvekili Öztürk’ün Yeni Yıl Mesaisi

Milletvekili Öztürk’ün Yeni Yıl Mesaisi

Milletvekili Öztürk’ün Yeni Yıl Mesaisi

Milletvekili Öztürk’ün Yeni Yıl Mesaisi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim