• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Milletvekili Öztürk’den Muğlasporlu Taraftarlara Kaşkol Desteği

Milletvekili Öztürk’den Muğlasporlu Taraftarlara Kaşkol Desteği
AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği üyelerine verdiği sözü tutarak, taraftarlar için yaptırdığı 2 bin...

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği üyelerine verdiği sözü tutarak, taraftarlar için yaptırdığı 2 bin kaşkolu teslim etti.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği üyelerine 2 bin kaşkol hediye etti.

Muğla Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Öçalmaz'ın makamında dernek üyeleriyle buluşan Milletvekili Öztürk, Muğlaspor'un başarısı için destek vermeye devam edeceğini ifade ederek, "Önümüzdeki günlerde Muğlaspor kulüp başkanımız ve kulüp yönetimi ile Ankara'da bir dizi ziyarette bulunarak Muğla spora maddi destek isteyeceğiz" dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar İli, Başkan Yardımcısı Ceyhun Aydınlı ve Tribün Lideri Mustafa Kazu'ya temsili olarak kaşkolları teslim etti.

Muğlaspor 48 Gençlik Tribün Lideri Mustafa Kazu, taraftarlar adına yaptığı teşekkür konuşmasında, "AK Parti Muğla Milletvekilimiz Nihat Öztürk'e bize verdiği destek için teşekkür ediyoruz. Muğla Milletvekilleri arasında bize en fazla destek veren Milletvekilimiz Nihat Öztürk'e şükranlarımızı sunuyoruz" diye ifade etti.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

VALİ İLE ŞOFÖRLERİ BULUŞTURDU

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk , Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ulaşım Daire Başkanlığı'nın hukuk dışı olduğunu düşündüğü uygulamalarını iletmek üzere Muğla'nın farklı ilçelerinden gelen Şoförler Odası Başkanları, Minibüs Kooperatifi Başkanlarımız ve AK Parti İlçe Başkanlarımızla birlikte Muğla Valisi Amir Çiçek'i ziyaret etti.

Şoför esnafı yapılan toplantıda, Vali Amir Çiçek ve Milletvekili Öztürk'le yaşadıkları sıkıntıları, hukuk dışı ve keyfi uygulamaları paylaştılar.

Toplantıda, konuşan Milletvekili Öztürk, konunun takipçisi olmaya devam edeceğini ifade etti.

Toplantıya katılan Şoförler Odası ve Minibüs Kooperatifi Başkanları AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk'e verdiği destek için teşekkürlerini ifade ettiler.

Milletvekili Öztürk’den Muğlasporlu Taraftarlara Kaşkol Desteği

Milletvekili Öztürk’den Muğlasporlu Taraftarlara Kaşkol Desteği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim