• BIST 9540.42
  • Altın 2490.432
  • Dolar 32.5053
  • Euro 34.822
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Milletvekili Özegen’den Meclis Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Milletvekili Özegen’den Meclis Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti
Türkiye Büyük Millet Meclisi İdari Amiri ve AK Parti Niğde milletvekili Erdoğan Özegen, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı...

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdari Amiri ve AK Parti Niğde milletvekili Erdoğan Özegen, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç'la birlikte geçtiğimiz günlerde seçilen İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna'yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette gazetecilere açıklamalarda bulunan TBMM İdari Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, "Bugün şahsen siyasi hayatımda anlamlı günlerden bir tanesi. Biz Bülent Küçüktuna beyle biz 14 ağustos 2001'de AK parti harekete olarak yola çıkarken Niğde'de bizimle beraber yola çıkan, bize yol arkadaşlığı yapan, bu davaya ilk harcı koyan kardeşlerimizden bir tanesi. Kendisiyle Ak parti hareketinde yola çıkmak, kendisini yakinen tanımak fırsatını bulmak ve siyasi hayatımın uzun bir döneminde de beraber olan kardeşimin bugün il genel meclisi başkanı olarak ziyaret etmek benim için ayrı bir bahtiyarlık vesilesidir." diye konuştu.

Siyaset acımasız bir çark gibi görüldüğünden bahseden Milletvekili Özegen, "AK Parti siyasetinde görüyoruz ki aslında savrulmazsan, ayaklarını yere sağlam basarsan görüyoruz ki bu kadir şinas siyaset hareket hiçbir zaman vefasız davranmıyor. Bizim kurucu arkadaşımızı böyle il genel meclis başkanı makamında ziyaret etmek bizim için bir bahtiyarlık. Bize bu ziyarette bize refakatlik eden aslında daha genç il başkanımız ve merkez ilçe başkanımız için de önemli bir örnek oluşturuyor. Biz siyasetin hasım bölümünü çok şükür yapmıyoruz dostlarımızla hep hısım bölümünde devam ediyoruz. Bugün böyle güzel bir ziyarette bize refakat eden il başkanımız ve merkez ilçe başkanımıza da teşekkür ederim. İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Bülent Küçüktuna'ya da yeni görevinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim