• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

Milletvekili Murat Demir, Taşeron İşçileri Kutladı

Milletvekili Murat Demir, Taşeron İşçileri Kutladı
Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından AK Parti Grup Toplantısında müjdesi verilen kamuda çalışan taşeron işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili AK Parti...

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından AK Parti Grup Toplantısında müjdesi verilen kamuda çalışan taşeron işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, açıklamalarda bulundu.

AK Parti hükümetinin 1 Kasım Ergen Genel Seçimlerde söz verdiği tüm vaatleri bir bir yerine getirdiğine dikkat çeken Milletvekili Demir, verilen vaatlerin başında gelen kamuda çalışan taşeron işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili konunun nihayete ulaştığını ifade ederek, "Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunmuştur. Başbakanımız, kamuda çalışan taşeron işçilere müjdeler vererek, asıl ve yardımcı personel ayrımı gözetmeksizin tüm kamuda çalışan taşeron işçilerin kadroya alınacağının müjdesini verdi. Yani, kamuda çalışıp ister asıl iş olsun, ister yardımcı iş olsun dışarıda tek bir taşeron işçisi kalmayacak şekilde herkes kadroya geçirilecek. Ayrıca bu kamuda çalışın işçiler, aynı yerde çalışmaya da devam edecekler" dedi.

Demir, Başbakan Davutoğlu'nun öncelikle yaklaşık 150-200 bin kişiyi ilgilendiren ve kamuda asıl iş olarak nitelendiren taşeron işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili bir beklentinin olduğunu zamanda tam aksine bir açıklamada bulunduğuna dikkat çekerek, "Herkes Başbakanımızdan, 150 -200 bin işçiyi ilgilendiren bir açıklama bekliyordu. Fakat Başbakanımız, daha geniş kapsamlı bir açıklama yaptı. Bundan sonra nasıl kadroya alınacaklar, nasıl bordrolama işlemi yapılacak, bunların hepsi bir süreç, hepsini takip edeceğiz. Bütün bunlar yasal düzenlemelerle belirlenecek. Bu müjde yaklaşık 700 bin kişiyi yakından ilgilendiriyor. Bende, kamuda çalışan tüm taşeron işçilere hayırlı olsun dileklerimi iletmek istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim