• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Milletvekili Fırat, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Milletvekili Fırat, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
AK Parti Adıyaman milletvekili İbrahim Halil Fırat, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 101. yıl dönümü vesileyle şehit ailelerini ziyaret etti.

AK Parti Adıyaman milletvekili İbrahim Halil Fırat, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 101. yıl dönümü vesileyle şehit ailelerini ziyaret etti.

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurahman Dimez, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Habib Akkuş, Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Yasemin Pamukçu, Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Veysel Dolgun, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği (TÜMŞAD) Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 101. yıl dönümü vesileyle şehit ailelerini ziyaret etti. 2007 yılında Bingöl'de, şehit düşen Ramazan Özen ile 2003 yılında Adana'da, şehit düşen Zeynal Abidin Ateş'in ailelerini ziyaret eden Milletvekili İbrahim Halil Fırat ile beraberindekiler, şehit aileleriyle bir süre sohbet ederek şehit ailelerinin sorun ve sıkıntılarını dinlediler. Sıcak sohbet havasında gerçekleşen ziyaretler sonrası Ankara'da, meydana gelen terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili İbrahim Halil Fırat, "Ankara Kızılay meydanında sivil vatandaşa yönelik yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Terör her yerde terördür, terörün dini dili ve ırkı yoktur. Hükumetimizin terörle mücadelesi hızlı bir şekilde devam edecektir. Terör örgütleri sivil insanları hedef alarak seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Bu da demektir ki, terörün ve terör örgütlerinin son çırpınışlarıdır. Ayrıca operasyonlarımız devam edecektir. Bu konuda güvenlik güçlerimize destek olan güneydoğuda yaşayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum Allah'ın izniyle hükumetimizin desteğiyle güneydoğuyu yeniden inşa edeceğiz. Ben buradan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum ve yaralılara da Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim