• BIST 9642.25
  • Altın 2495.209
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.8178
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Milletvekili Fırat, Genç ASKON Üyeleriyle Biraraya Geldi

Milletvekili Fırat, Genç ASKON Üyeleriyle Biraraya Geldi
Adıyaman Genç ASKON üyeleriyle bir araya gelen, AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy, ASKON'un...

Adıyaman Genç ASKON üyeleriyle bir araya gelen, AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy, ASKON'un faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

ASKON'un Türkiye'nin önemli bir sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunu belirten AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, "ASKON bünyesinde genç ASKON'un kurulması bizleri mutlu etmiştir. Genç işadamlarımızın aktif olarak görev alması gelecek adına önemli bir girişimdir. Adıyaman ASKON Şubesinin ve yine kurulan genç ASKON üyelerinin çalışmalarını gerek basından gerekse de ziyaretlerimiz esnasında görüyoruz. Bugünde kendileriyle bir araya geldik, ASKON'un faaliyetleri ve ülke gündemine ilişkin konular üzerinde sohbet ettik. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Genç ASKON Adıyaman Şube başkanı Bedrettin Özsayın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Genç ASKON Yönetim Kurulu Başkanı Bedrettin Özsayın, "Sayın vekilimiz İl Başkanlığı görevini yürüttüğü dönemlerde olduğu gibi Milletvekili olduğu günden bugüne diğer Milletvekillerimizle birlikte Adıyaman için yoğun çaba sarf eden birisi. Kendisine meclis çatısı altındaki çalışmalarında başarılar diliyorum. Genç ASKON'un faaliyetleri hakkında bilgiler verdik. Yönetim kurulu olarak tespit etmiş olduğumuz sorunları vekilimize ilettik. Bunun yanı sıra ülke gündemiyle ilgili sohbet ettik. Bu vesileyle sayın vekilimize ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı'na bizleri ziyaretlerinden ötürü yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Milletvekili Fırat, Genç ASKON Üyeleriyle Biraraya Geldi

Milletvekili Fırat, Genç ASKON Üyeleriyle Biraraya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim