• BIST 8718.11
  • Altın 2246.262
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.1881
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Milletvekili Eldemir Bozüyük’te neden “Evet”i anlattı

Milletvekili Eldemir Bozüyük’te neden “Evet”i anlattı
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde düzenlenen toplantıda, belediye faaliyetleri ve projeler hakkında bilgi verirken, 16 Nisan'da yapılacak referandumda neden "Evet"...

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde düzenlenen toplantıda, belediye faaliyetleri ve projeler hakkında bilgi verirken, 16 Nisan'da yapılacak referandumda neden "Evet" denmesi gerektiği anlatıldı.

Bozüyük Belediyesi Yediler Mahalle Konağı'nda organize edilen buluşmaya, Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir'in yanı sıra Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcıları Hayrettin Eldemir ve Ali Avcıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Pazaryerililer Derneği Üyeleri, Kurtköylüler Derneği Üyeleri ve Türk Metal Sendikası Temsilcileri katıldı.

Programda ilk olarak konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük genelinde yürütülen belediye faaliyetleri ve planlanan projeler hakkında bilgi vererek "Bizler dernekler ve sivil toplum örgütleri ile her zaman istişare eden karşılıklı fikir alışverişinde bulunan bir belediye olarak daha güzel bir Bozüyük ve vatandaşlarımızın problemlerinin çözüldüğü bir belediyecilik anlayışında görevimize devam ediyoruz. Sizleri dinlemek taleplerinizi birinci ağızdan öğrenerek bu doğrultuda çalışmak bizim öncelikli görevlerimizden birisi. Bu akşamda aramızda olan sizlere ve dernek yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Bakıcı'nın ardından konuşan Milletvekili Halil Eldemir, anayasa değişikliği hakkında bilgi vererek "Türkiye büyümeye devam ediyor. Şimdi bizlere düşen bu büyümeyi devam ettirecek daha güçlü bir Türkiye için gerekli adımları atmaktır" dedi ve referandum maddelerini ayrıntılı olarak anlattı.

Program sonunda davetliler tarafından yöneltilen soruları yanıtlayan Milletvekili Eldemir çalışma kanunu, sigorta primleri ve milli istihdam hareketi hakkında da bilgi verdi. Cumhurbaşkanı ve Başbakan arasında gerçekleşen uyumsuzlukların geçmişte büyük sorunlara neden olduğunu belirten Milletvekili Eldemir yapılacak olan referandum ile ilgili olarak muhalefet partisinin kasıtlı olarak vatandaşları yanlış yönlendirdiğini belirtti.

Milletvekili Eldemir Bozüyük’te neden “Evet”i anlattı

Milletvekili Eldemir Bozüyük’te neden “Evet”i anlattı

Milletvekili Eldemir Bozüyük’te neden “Evet”i anlattı

Milletvekili Eldemir Bozüyük’te neden “Evet”i anlattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim