• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Milletvekili Demiröz Ve Başkan Aksoy’dan İBB’ye Ziyaret

Milletvekili Demiröz Ve Başkan Aksoy’dan İBB’ye Ziyaret
Bitlis'in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ile birlikte Tatvan Belediyesinin kardeş...

Bitlis'in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ile birlikte Tatvan Belediyesinin kardeş belediyesi olan İstanbul Büyük Şehir Belediyesine (İBB) ziyarette bulundu.

Ziyaret kapsamında Milletvekili Vedat Demiröz ile birlikte İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ve AK Parti Grup Başkan Vekili ve aynı zamanda İBB Meclis Üyesi Ebubekir Taşyürek'i ziyaret eden Başkan Aksoy, belediye olarak ilçede yürüttükleri çalışma ve projelerle ilgili bilgilendirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, kardeş belediye olarak ellerinden gelen desteği sunacaklarını ifade etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ise, kardeş belediye İBB'nin Tatvan'a önemli katkı ve hizmetler kazandıracağını bununla ilgili müjdelerin ise önümüzdeki günlerde verileceğini belirtti. Başkan Aksoy ise, Tatvan ve Tatvanlılar için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Tatvan'a hizmet anlamında elimizden gelenin en iyisini yapmak için çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda da sürekli ziyaretler gerçekleştiriyor ve projeler geliştiriyoruz. Bu ziyaretlerimiz kapsamında son olarak partimizin genel başkan yardımcısı ve aynı zamanda milletvekilimiz Vedat beyle birlikte kardeş belediyemiz olan İBB Belediyesine bir ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaretimiz gayet olumlu geçti. Ziyarette ilçemizin durumunu anlattık ve belediye olarak yürüdüğümüz ve hedeflediğimiz projelerin sunumunu yaptık. Tatvan'a hizmet aşkımız hiç bitmiyor. Bu anlamda kardeş belediyemizden bir takım sözler aldık. İnşallah sayın vekilimizin de destekleri ile yeni projelerle Tatvan'a hayırlı yatırımlar yapacağız. Ben bu vesile ile şimdiden Tatvan'a yapılacak olan hizmetlerin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Ziyaretlerde İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ve AK Parti Grup Başkan Vekili ve aynı zamanda İBB Meclis Üyesi Ebubekir Taşyürek'e Milletvekili Demiröz ve Başkan Aksoy tarafından baston hediye edildi.

Yapılan ziyaretlerinden ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz İBB'nin AK Parti Grup Toplantısına katılarak, meclis üyeleri ve ilçe belediye başkanlarına hitap etti.

Milletvekili Demiröz Ve Başkan Aksoy’dan İBB’ye Ziyaret

Milletvekili Demiröz Ve Başkan Aksoy’dan İBB’ye Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim