• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Milletvekili Çalık, Kale İlçesini Ziyaret Etti

Milletvekili Çalık, Kale İlçesini Ziyaret Etti
AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kale ilçesini ziyaret ederek, burada parti teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kale ilçesini ziyaret ederek, burada parti teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.

Beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nurettin Sert ve partili yöneticiler ile birlikte Kale ilçesine giden AK Parti MKYK üyesi ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, burada AK Parti Kale İlçe Başkanlığında partililerle toplantı yaptı. Toplantıya Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, AK Parti Kale İlçe Başkanı Harun Akkuş da katıldı. Toplantıda konuşan Çalık, Kale ilçesine önemli eğitim ve sağlık yatırımları yapıldığını belirterek, bölgedeki en önemli yatırımın şu anda Kömürhan Köprüsü ve Tüneli olduğunu söyledi. Çalık, yeni Kömürhan Köprüsü ve Tüneli'nin 250 milyon TL tutarında olan bir yatırım olduğunu belirterek, aynı anda köprü ve tünel olan projenin Türkiye'de sadece 3 yerde yapıldığını söyleyerek, bu projenin kale'ye katma değer katacağını ifade etti. Çalık, Ürüsnü Göletinin yapım ihalesinin Nisan ayında yapılacağını ve bu sulama projesini hızlı bir şekilde ilçeye kazandıracaklarını kaydetti. Gündeme ilişkin olarak değerlendirmede bulunan Çalık, "Devletin yanında ne zaman durulması gerektiğini bu millet çok iyi biliyor. Biz AK Parti olarak devlet ile milleti buluşturduk. Yapılması gereken bütün çalışmaları yaptık, demokratikleşme paketimiz ile bunları yaptık. Bu kadar işlem, bu kadar çalışma yapılmışken halen orada terör örgütü PKK'nın insanların yaşam hakkını elinden alan, hendek siyaseti başta olmak üzere, atılan bombalar, sıkılan silahlar, bombalı düzenekler, lojmanlara yapılan baskınlar hiçbir şekliyle anlamlandırılamaz. Bilin ki bu ülkenin başında Cumhurun Başkanı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu var, verilen mücadelede operasyonlar sonuna kadar devam edecek" diye konuştu. PKK'ya destek veren akademisyenlere de tepki gösteren Çalık, terör örgütü PKK'ya destek veren, hendek siyasetine destek verenlerin dönüp yüreklerine bakması gerektiğini ifade etti. Çalık,

"Kendi evlatlarını oraya götürüp o silahların önüne koyabilirler mi? Eğer bu duruma engel olmak istiyorlarsa gitsinler oradaki hendeğin içerisine girsinler. Kürtlerin, Türklerin, bütün vatandaşlarımızın oradaki yaşam hakkına engel olan terör örgütü PKK'nın önüne dursunlar. AK Partili belediyeler, bütçeden aldıkları payları vatandaşa hizmet olarak götürüyor. Peki, oradaki belediyeler ne yapıyor? Bizim yaptıklarımızı, hastaneleri yıkıyor, sağlık ocaklarını yıkıyor, ambulansa bomba atıyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim