• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Milletvekili Aydemir’den Sert Tepki

Milletvekili Aydemir’den Sert Tepki
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Barış İçin Akademisyenler Bildirgesi adı altında deklare edilen, devletin dirliği, milletin bölünmez bütünlüğü...

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Barış İçin Akademisyenler Bildirgesi adı altında deklare edilen, devletin dirliği, milletin bölünmez bütünlüğü için bölücü hainlere karşı sergilenen kararlı mücadelenin durdurulmasının talep edildiği açıklamanın bir gaflet ve delalet ürünü olduğunu söyledi.

'MİLLETİMİZ KARARLI MÜCADELENİN DESTEKÇİSİDİR'

Milli birlik ve beraberlik için, bölücü hainlere karşı yürütülen operasyonların başarıyla sürdürüldüğünü, bu durumun birlik ve bütünlük noktasında kendilerine aydın diyen, hakikatte ise yürekleri ve beyinleri karanlık olan bir güruhu rahatsız ettiğini kaydeden Milletvekili Aydemir, "Büyük Milletimiz bölücü hainlere karşı sürdürülen terörle mücadele konusunda kararlı, bu mücadeleye öncülük eden siyasi otoriteye ve güvenlik güçlerine minnettardır. "dedi.

'KARDEŞLİĞİMİZE DÜŞMANLIK BESLEYENLERE VEYL OLSUN..'

Türkiye'de doğusu ve batısıyla var olan birlik ve bütünlük hassasiyetinden, Türk-Kürt kardeşliğinden rahatsız olan iç ve dış mihrakların yeni bir oyun peşinde olduklarına işaret eden Milletvekili Aydemir, "Vatanı bölmek, milli birlik ve beraberliği sona erdirmek emelinde olan hainlere karşı, devletin yürüttüğü kararlı mücadeleden rahatsız olanları ne milli vicdan ve hafıza, ne tarih, ne de şüheda ervahı affedecektir. Veyl hainlere destek verenlere, veyl hain emelleri besleyenlere, veyl kardeşliğimize halel getirmek isteyenlere olsun." vurgusunu yaptı.

'CUMHURBAŞKANIMIZIN TESPİTLERİNİ PAYLAŞIYORUZ'

Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Kendilerine güya akademisyen ve araştırmacı unvanı yakıştırmış bir güruh çıkıyor, terör örgütünün eylemlerine karşı vatandaşlarını ve topraklarını savunan devletimize dil uzatıyor. Kendilerine akademisyen diyen güruh bildiri yayınlayıp devleti suçluyor. Sadece bununla da kalmıyor, gelişmeleri takip etmek üzere yabancıları ülkemize davet ediyorlar. Bunun adı müstemleke zihniyetidir, bunun adı mandacılıktır." ifadelerini Aziz Türk Milleti'nin yürekten paylaştığını kaydetti.

'SÖZDE AYDINLARIN İHANETİ'

Milletvekili Aydemir, "Sayın Cumhurbaşkanımız, "Türkiye'nin, bu zihniyetin ihanetiyle 100 yıl önce de karşılaştığını, o zaman da "ülkeyi ancak yabancıların düzeltebileceğine" inanan mandacı bir güruhun olduğunu hatırlatarak, "Bugün de, üstelik çoğu maaşını devletten alan, cebinde bu devletin kimliğini, pasaportunu taşıyan, ülke ortalamasının oldukça üzerinde bir refah seviyesine sahip sözde aydınların ihanetiyle karşı karşıyayız" vurgusunu yaptı. Bu tarihi tespiti milli imanımızla benimsiyor, Bölücü zihniyete destek çıkanları bir kez daha lanetliyoruz." dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim