• BIST 8871.74
  • Altın 2240.967
  • Dolar 32.3166
  • Euro 35.103
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Milletvekili Açıkkapı:"Dünyada en kıymetli varlıklarımız evlatlarımızdır"

Milletvekili Açıkkapı:"Dünyada en kıymetli varlıklarımız evlatlarımızdır"
AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı,"Her birimizin bilgi ve becerilerimizin mimarları olan öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz, velilerimiz hep beraber...

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı,"Her birimizin bilgi ve becerilerimizin mimarları olan öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz, velilerimiz hep beraber milli ve manevi değerleri yüksek, milletine, bayrağına, vatanına ve devletine faydalı bireyler yetiştirebilmenin gayretiyle gurur duydukları öğrencilerimizi hayata hazırlıyorlar"dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, eğitim öğretim yılının ilk yarıyılının bitmesi nedeniyle açıklamada bulundu.

Milletvekili Açıkkapı açıklamasında; " Geleceğimiz, yarınlarımız olan yavrularımız, öğretmenlerimiz, idareci ve velilerimiz yoğun bir eğitim öğretim yarıyılının sonunda tatile girdi. Her birimizin bilgi ve becerilerimizin mimarları olan öğretmenlerimiz, idarecilerimiz, velilerimiz hep beraber milli ve manevi değerleri yüksek, milletine, bayrağına, vatanına ve devletine faydalı bireyler yetiştirebilmenin gayretiyle gurur duydukları öğrencilerimizi hayata hazırlıyorlar. Özellikle velilerimizin, karnesi zayıf olan öğrencilerimize yaklaşımlarının şefkat ve anlayışla olması evlatlarımızı geleceğe hazırlama açısından ehemmiyet arz etmektedir. Unutulmamalıdır ki, dünyada en kıymetli varlıklarımız evlatlarımızdır. En kıymetlilerimizin sağlığı, mutluluğu ise hiçbir karne ile ölçülemez.Evlatlarımızı ikinci yarıyıla zinde ve dinlenmiş olarak hazırlamak ve onları ailelerimizin sıcaklığıyla motive etmek ebeveynler olarak görevimizdir"dedi.

Açıklamasını sürdüren Açıkkapı;" Öğretmenlerimiz de bizlerin en kıymetlileri olarak, bir ömür boyu unutamadığımız, minnet ve şükranla her daim yâd ettiğimiz eğitim ordumuzun liderleridirler. Öğretmenlerimize saygı ve hürmette yarışacak olan bizleriz, öğrencilerimizdir, velilerimizdir. Bu bilinç ve yaklaşımla evlatlarımızın yarınlarının daha aydınlık olacağını unutmayalım. Yarınlarımız öğretmenlerimizin elinde şekillenirken, öğretmenlik mesleğinin onurunu hep birlikte korumak hepimizin görevi olmalıdır. Bizlere kalem tutmayı öğreten öğretmenlerimize kalbimizde en özel yeri ayırmak dileğiyle, tekrar tüm öğretmen, öğrenci, idareci ve velilerimizin tatillerini kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim