• BIST 9093.58
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9781
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Milletvekili Açıkkapı;“Başbakanımıza minnettarız”

Milletvekili Açıkkapı;“Başbakanımıza minnettarız”
Başbakan Binali Yıldırım'ın Elazığ için çok özel düşünceler beslediğini belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, "Başbakanımız,...

Başbakan Binali Yıldırım'ın Elazığ için çok özel düşünceler beslediğini belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, "Başbakanımız, Elazığ'ın kalkınması ve gelişmesi adına büyük bir gayret sarfediyor. Kendisi taleplerimizin tamamına özel bir ilgi gösterip, sorunların çözümü için destek veriyor. Buna en somut örnek, Uluova Sulama Projesinin çözümündeki destekleri her türlü takdirin üstündedir" dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, Başbakan Binali Yıldırım'ın Elazığ'a gelişi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İktidara geldikten sonra Elazığ'a yaklaşık 12 milyarlık bir yatırımın gerçekleştiğine işaret eden Milletvekili Açıkkapı, "Elazığ kalkınma adına çok daha fazla yatırıma ihtiyaç duymaktadır. Buna ilişkin cumhurbaşkanımızın ve başbakanımızın pozitif ayrımcı yaklaşımları bizi fazlasıyla memnun ediyor. 2018 yılı bu anlamda çok daha verimli geçecektir. Buna olan inancımız tamdır" diye konuştu.

"Siyasiler, STK'lar ve Bürokratlar Elazığ için kenetlendi"

Elazığ'ın siyasi temsilcilerinin birlik ve beraberlik içinde bütün enerjilerini Elazığ'ı kalkındırmaya yönlendirdiklerini vurgulayan Milletvekili Açıkkapı, "Bir kardeşlik hukuku içerisinde arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapan arkadaşlarımızla yürek frekanslarımızı birleştirip, Elazığ'ı çok daha fazla geliştirme adına gayret sarfediyoruz. Bu noktada Elazığ'ın sivil toplum kuruluşlarıyla ve bürokratik kademeleriyle de gayet uyumlu bir çalışma atmosferi yakalamış durumdayız" diye konuştu.

"Kongremize tüm vatandaşları davet ediyoruz"

Parti'nin aktivitelerine bütün Elazığlıların da katılmasının önemine değinen Açıkkapı,"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği üzere, bize istikameti vatandaşımız çiziyor. Dolayısıyla faaliyetlerimize halkın katılması her yönüyle yol gösterici olacaktır. Cumartesi günü saat 13:00'te Yakup Kılıç Spor Salonunda gerçekleşecek olan 6. Olağan Merkez İlçe Kongremize bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz"diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim