• BIST 9095.41
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Milas’ta iki fuar heyecanı

Milas’ta iki fuar heyecanı
Muğla'nın Milas ilçesinde, Mart ayında yapılacak olan 8'inci Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı ve Deco Boss Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve...

Muğla'nın Milas ilçesinde, Mart ayında yapılacak olan 8'inci Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı ve Deco Boss Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Milas, Mart ayında 2 fuara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İlçede 4 gün arayla 02-05 Mart tarihinde 8'inci Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı ve 09-12 Mart tarihlerinde Deco Boss Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı gerçekleştirilecek.

Bu yıl KOSGEB, fuarlara katılacak olan firmalara ise yüzde 25 stant desteği sağlayacak. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı için stant rezervasyonlarının bitmek üzere olduğu ve Yapı Fuarı için stant rezervasyonlarına başlandığı öğrenildi.

7 yıldır gösterdiği istikrarlı gelişimle Türkiye'nin sayılı fuarları arasına giren Milas Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın bu yıl 8'incisi düzenlenecek. 02-05 Mart 2017 tarihlerinde yapılacak Milas 8. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın hemen ardından bu kez 09-12 Mart 2017 tarihleri arasında Milas Deco Boss Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı açılacak. Her iki fuar da Balçık mevkiindeki TARİŞ'in pamuk depolarında kurulacak. İki fuarın da organizasyonu, Milas'taki kurum ve kuruluşların desteğiyle, Türkiye'nin deneyimli fuarcılık kuruluşlarından Expolink Fuarcılık tarafından yapılacak.

Stantların yüzde 80'e yakının rezervasyonu tamamlanırken, diğer stantların rezervasyonlarının kasım ayı sonuna kadar kapanacağı bildirildi.

YAPI FUARINDA 200 STANT BULUNACAK

Milas Uluslararası Gıda, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın hemen ardından bu kez ilçemizde ikinci bir fuar heyecanı daha yaşanacak. Yıllardır Milas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarlarının organizasyonunu yapmakta olan Expolink Fuarcılık, bu kez tarım fuarından 4 gün sonra aynı yerde Milas Deco Boss Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nı açacak. Bina yapımıyla ilgili olarak inşaat alanının haritasının yapılmasından binanın yapımına, içinin dekorasyonundan bahçe peyzajına dek binada kullanılacak pek çok yapı ve dekorasyon ürününün sergileneceği Milas Deco Boss Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nda yaklaşık 200 stant bulunacak. Yapı fuarı için stant rezervasyonlarına başlanırken fuarın Milas ve çevresinin yanı sıra Bodrum'dan Kuşadası'na kadar geniş bir çevreye hitap edeceği belirtildi.

Milas'ta mart ayında 4 gün arayla ardı ardına yapılacak fuarlar için Expolin Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan; Milas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın 7 yıldır gösterdiği istikrarlı gelişimle kendi alanında, Türkiye'nin sayılı fuarları arasına girdiğini söyledi.

Erdoğan, ilçede karşılaştıkları ilgiden memnun olduklarını belirterek, "8'inci Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda bu yıl 160 dolayında stant olacak. Türkiye genelinde çok tutan bu fuar için stantları adeta yok satıyoruz. Stantların yüzde 80'inin satışları aylar öncesinden yapıldı. Kasım ayının sonuna kadar da kalan stantlar satılır" dedi. Bu yıl ilk kez açılacak Milas Deco Boss Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı için de açıklamalarda bulunan Zeki Erdoğan, "Bu fuarda yapı ile ilgili her şey bulunacak. Fuar, Milas ve çevresi ile Bodrum'dan Kuşadası'na kadar geniş bir çevreye hitap edecek. Fuarda 200 dolayında stant yer alacak. Stantların satışına başladık. Karşılaştığımız ilgiden memnunuz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, KOSGEB'in fuarlara katılacak firmalara yüzde 25 stant desteği verdiğini kaydetti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim