• BIST 8718.11
  • Altın 2245.94
  • Dolar 32.3321
  • Euro 35.1754
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Milas’ta Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı güven tazeledi

Milas’ta Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı güven tazeledi
Muğla'nın Milas ilçesinde Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası, 15. Olağan Genel Kurulu Belediye Toplantı ve Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

Muğla'nın Milas ilçesinde Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası, 15. Olağan Genel Kurulu Belediye Toplantı ve Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut Başkan Özay Sabancı üyelerin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilip güven tazeledi.

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu'nda gerçekleşen genel kurul, divan başkanlığına Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, başkan vekilliğine Salih Şen, yardımcılığa Kevser Çakar, Sabri Demirtaş ve Devran Karabulut'un seçilmesiyle başladı.

Gündemin okunması ve oylanmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunmasıyla devam eden genel kurul; Başkanlık divanına tutanakların imzalanma yetkisinin verilmesi, önceki dönem faaliyet ve denetim raporlarının okunması ve ibra edilmesi, bilanço gelir-gider raporlarının okunması ve ibra edilmesi, yeni dönem çalışma programının okunması ve tahmini bütçenin okunup oylanması, aylık ücretlerin, huzur hakları, yolluk ve konaklama ücretlerinin tespit edilmesi, odanın taşınır-taşınmaz mallarının alınıp-satılmasına, gerektiği yerlerden borç alınmasına ilişkin oluşacak yönetime yetki verilmesine ve son olarak da dilek ve temenniler bölümüne geçildi.

Genel kurulda söz alan Oda Başkanı Özay Sabancı tüm katılımcılara "genel kurulumuza hoşgeldiniz" diyerek; "Bundan 4 yıl önce bu göreve siz değerli üyelerimiz bizleri layık gördünüz. Bizde bu teslim aldığımız bayrağı en iyi şekilde temsil etmek ve sizlere daha iyi hizmet edebilmek amacıyla ve daha yükseklere çıkarabilmek için siz üyelerimizden aldıklarımız desteklerle tüm ekibimizle birlikte var gücümüzle mücadele ettik. 4 yıl önce bu kürsüde verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmeye çalıştık ve bazı eksikliklerimiz oldu. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Sözlerime burada son verirken, sabırla beni dinlediğiniz için siz değerli misafirlerimize, üyelerimize teşekkür ederim" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından odada hizmet vermiş eski yönetim kurulu başkanlarına ve bazı yönetim kurulu üyelerine birer teşekkür plaketi verilmesinin ardından oy verme işlemine geçildi. Tek liste halinde gerçekleşen genel kurulda yeniden başkanlığa aday olan Özay Sabancı üyelerin oyunu alarak yeniden güven tazeledi.

15. Olağan Genel Kurul sonunda, Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası'nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Özay Sabancı (Başkan), Neşet Pırnaz, Derya Tosun, İlhami Yüksel, Ömür Paskal, Baykan Çetin, Mustafa Akar.

Denetim Kurulu Üyeleri: Erdal Çildir, Hanife Yılmaz, Gülşade Korkmaz.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim