• BIST 9530.47
  • Altın 2482.192
  • Dolar 32.4467
  • Euro 34.7961
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Milaslı Kadınlardan ’Yeni Yıl’ Kermesi

Milaslı Kadınlardan ’Yeni Yıl’ Kermesi
Cumhuriyet Kadınlar Derneği Milas Şubesi, Atapark'ta yeni yıl kermesi açtı.

Cumhuriyet Kadınlar Derneği Milas Şubesi, Atapark'ta yeni yıl kermesi açtı. Güneydoğu bölgesinden Ege'ye kadar uzanan onlarca çeşit yiyecek, kermesteki tezgâhta yerlerini aldı.

Derneğin giderlerinin karşılanması ve kız öğrencilerinin okumasına katkı sağlamak amacıyla açılan kermese, vatandaşların ilgisi çok yoğun oldu. Çeşitli fiyatlardan satışa sunulan ürünlerin arasında, Milas'ın ünlü yiyeceği "Vekilharç" da vardı. Ürün dikkat çekti.

Tüm CKD Milas Şubesi üyeleri, kermese el emekleri ve yaptıkları el işi ürünlerle katkıda bulundu.

Kermes'e destek olmak için; Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, Milas Belediye Meclis Üyeleri, CHP Milas İlçe Teşkilatı Başkanlığı ve TGB'li gençler geldi. CKD Milas Şubesi Başkanı Gülden Sökelioğlu, gelen misafirlerini ilgiyle karşıladı.

Sökelioğlu, gerçekleştirilen yılbaşı kermesiyle derneğin bütçesine katkıda bulunmak istediklerini açıklayarak; "Gerçekleştirdiğimiz kermesle beraber, derneğimizin giderlerini karşılamak istedik. Ayrıca kermesten elde edilen gelirlerle de kız çocuklarını okutmak istiyoruz. Üniversitede okuyan ve maddi durumu yetersiz olan öğrencilerimize 2016 yılından itibaren burs bağlamak istiyoruz. Bu konuda da maddi durumu iyi olan tüm hayırseverlere çağrıda bulunmak istiyorum. Kız öğrencilerin okuması için destek olsunlar. Unutulmamalıdır ki kız öğrencinin okuması; daha modern bir aile, daha modern bir toplum ve daha modern bir Türkiye'nin oluşmasının temel taşıdırŞ Kadın cinayetlerinin olmadığı, cinsiyetçilik ayrımının yapılmadığı, kadın-erkek eşitliğinin olduğu bir 2016 yılı diliyorum" diye konuştu.

Sökelioğlu, kermese katkıda bulunan ve ziyarete gelen herkese teşekkür ederek konuşmasını burada sona erdi.

Milaslı Kadınlardan ’Yeni Yıl’ Kermesi

Milaslı Kadınlardan ’Yeni Yıl’ Kermesi

Milaslı Kadınlardan ’Yeni Yıl’ Kermesi

Milaslı Kadınlardan ’Yeni Yıl’ Kermesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim