• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

MİDDER;"Bu ümmete güçlü ve büyük Türkiye lazım"

MİDDER;"Bu ümmete güçlü ve büyük Türkiye lazım"
Müslüman coğrafyasında akan kanın durması için güçlü ve büyük Türkiye'nin gerektiğini dile getiren 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Basın...

Müslüman coğrafyasında akan kanın durması için güçlü ve büyük Türkiye'nin gerektiğini dile getiren 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Basın Sözcüsü Yasin Erman, "Güçlü Türkiye'nin oluşması için vatanını seven, milletine hizmetkar olan ve sadece Allah'a kul olan liderimize, Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmamız lazım" dedi.

MİDDER Elazığ İl Başkanlığı basın toplantısı düzenledi. Dernek adın açıklamayı basın sözcüsü Yasin Erman yaptı.

Batılıların Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yürütmekte olduğu saldırılara herkesin şahit olduğunu belirten Erman, "Gün geçmiyor ki bu saldırılara bir yenisi eklenmesin. En yakın örneği iki hafta önce gerçekleştirilen NATO tatbikatındaki Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarının hedeflere koyulması olayıdır. Artık açık açık düşmanlıklarını ve hedeflerinde olduğumuzu çekinmeden ve utanmadan ifade ediyorlar. Dostluk, müttefiklik, iş birliği ve dayanışma gibi bu terimler son yaşanan bu olaylardan sonra Türk milleti için artık hiçbir şey ifade etmiyor" dedi.

Artık bazı saplantılardan ve ideolojik yaklaşımlardan sıyrılıp tehlikenin farkında olunması gerektiğini vurgulayan Erman, "Kafirin planlarının gerçekleşmemesi için bizim inadına bir ve diri olmamız lazım. Müslüman coğrafyasında akan kanın durması için bu ümmete güçlü ve büyük Türkiye lazım. Güçlü Türkiye'nin oluşması için vatanını seven, milletine hizmetkar olan ve sadece Allah'a kul olan Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmamız lazım. Şeytanın en büyük silahı olan yalan ve fitneye mahal vermemek lazım. Bir şeyleri görmek için ve inanmak için insanoğluna akıl yeter. Akıllarımızı pazara çıkarmamak ve kiraya vermemek lazım. İstikbalimiz, istiklalimiz, geleceğimiz, çocuklarımız, bayrağımızın dalgalanması ve ezanlarımızın susmaması için bizlere sadece kardeşlik lazım" diye konuştu.

MİDDER;"Bu ümmete güçlü ve büyük Türkiye lazım"

MİDDER;"Bu ümmete güçlü ve büyük Türkiye lazım"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim