• BIST 9049.03
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

MİDDER Genel Başkanı Çağ’dan FETÖ sanıklarının yakınlarına tepki

MİDDER Genel Başkanı Çağ’dan FETÖ sanıklarının yakınlarına tepki
15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Genel Başkanı Serhat Çağ, Manisa'da görülmeye devam eden FETÖ davalarına katılan sanık yakınlarının...

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Genel Başkanı Serhat Çağ, Manisa'da görülmeye devam eden FETÖ davalarına katılan sanık yakınlarının tavırlarına tepki göstererek, "Kendilerinden çok eminler. Herhangi bir pişmanlık emarelerine biz rastlamadık. Hala pişkin pişkin hal ve hareketlerine ve gülümsemelerine devam ediyorlar" dedi.

Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği hain ve kanlı darbe girişimi sonrasında gözaltına alınan ve aralarında örgütün finans kaynağını sağlayan sanıkların olduğu dava Manisa Adliyesi'nde sürüyor. 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Genel Başkanı Serhat Çağ ve dernek üyeleri de davalara müdahil olmaya devam ediyor. Bugün başlayan davayla ilgili adliye önünde açıklamalarda bulunan MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ, "Bugün Manisa'da İzmir ile beraber ortaklaşa yürütülen çatı davasını takip etmek üzere Manisa Adliyesindeyiz. Sabah 9'dan bu yana davalara müdahil olmuş durumdayız. Bugün inşallah mahkeme salonundan milletimiz ve devletimiz için hayırlı sonuçların çıkacağını ümit ediyoruz. Davalar yaklaşık bir buçuk yıldır devam ediyor. Manisa'daki davalar genelde işin ekonomik ve mali yönünü ilgilendiren çatı davaları. Örgütün finansman kaynağını sağlayan kişiler şu anda yargılanıyorlar. Yargılananların destekçileri ve ailelerinin ise tavırları sinir bozucu. Tasvip edilmeyen hareketler ve davranışlar sergiliyorlar. Kendilerinden çok eminler. Herhangi bir pişmanlık emarelerine biz rastlamadık. Hala pişkin pişkin hal ve hareketlerine ve gülümsemelerine devam ediyorlar. İnşallah Türk milleti adına yüce adaletin bugün kendisini göstereceğini ve suçluları en ağır ceza ile cezalandıracağını ümit ediyoruz. Davaların her daim takipçisiyiz ve takip etmeye de devam edeceğiz. Aziz şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak asli vazifemiz" dedi.

"Umduklarını bulamayacaklar"

FETÖ'cülerin emellerine asla ulaşamayacağını vurgulayan Çağ, "Bizimle beraber teşkilatımızın olduğu her yerde davaları avukatlarımızla birlikte takip etmeye sürdüreceğiz. Bu vatanın yiğit evlatları olduğu sürece, vatanını, bayrağını seven ve devletine sahip çıkan insanlar olduğu sürece Allah'ın izniyle bunlar umduklarını bulamayacaklar. Biz dik ve devletin yanındaki duruşumuzu devam ettireceğiz. Şehit ve gazi ailelerimiz müsterih olsunlar biz davaları takip etmeye devam edeceğiz ve hak ettikleri cezayı alacaklar" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim