• BIST 9079.97
  • Altın 2324.125
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9426
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

MHRS online hastane randevu sistemi ile hastane randevu alma

MHRS online hastane randevu sistemi ile hastane randevu alma
MHRS sistemine üye olarak kolayca hastane randevunuzu alabilirsiniz. MHRS hastane randevu sistemine üyelik ve MHRS hastane randevu hakkında detaylı bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz.

Dijital platformda yapılacak pek çok kamu hizmeti bulunuyor. Bu hizmetler arasında özellikle de Hastane randevu alımları öne çıkıyor. Özellikle de çok uzun yıllardır vatandaşın hastanelerde yaşadıkları büyük sorunlar ve mağduriyetler modern yüzyılda son derece çağ dışı sağlık hizmeti standartlarının oluşmasına neden oluyor.

Sağlık Bakanlığı’ da Türkiye’deki sağlık hizmetlerinin çok daha çağdaş ve çok daha modern bir yapıya kavuşturulabilmesi amacı ile gelişen internet teknolojisini en aktif şekilde kullanmakta olduğu sağlık projelerine ağırlık veriyor. Böylelikle artık dijital platform üzerinden son derece kolay ve hızlı bir şekilde hastane randevularını alabilme imkanı sunan online Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete açıldı.

İnternet üzerinde bulunan Sağlık Bakanlığı’nın MHRS hastane randevu sistemi aracılığı ile hastane randevularınızı internete erişim sağlayabildiğiniz her yerden son derece kolay ve hızlı bir şekilde alabilme imkanına sahip olabiliyor.

Özellikle de Sağlık Bakanlığı’nın tüm Türkiye’deki kamu hastanelerinden online randevu alabilme imkanına sahip olabiliyorsunuz. Sağlık Bakanlığı’nın dijital platform üzerinde yer alan mhrs.gov.tr adresinden erişim sağlayabildiğiniz MHRS hastane randevu sistemi ana sayfasında ‘randevu al’ seçeneği ile randevu ekranına ulaşabilirsiniz.

MHRS hastane randevu sistemi üzerinden hastane randevularınızı alabilmeniz ve daha modern bir online hastane randevu sisteminin oluşturulabilmesi için sistemde randevu alımları için öncelikle Sağlık Bakanlığı’nın online hastane randevu sistemine üye olunması gerekiyor. Sağlık Bakanlığı’nın merkezi hastane randevu sistemine üyelik işlemlerini ise dijital platformda yer alan MHRS hastane randevu sistemi üye girişi ekranında buluna ‘yeni üye’ ekranından üyelik ekranına ulaşılabiliyor.

Bu üyelik ekranında vatandaşların ise ‘T.C. kimlik numarası’, ‘adı’, ‘soyadı’, ‘cinsiyeti’, ‘doğum yeri’, ‘doğum tarihi’, ‘baba adı’, ‘anne adı’, ‘cep telefonu numarası’, ‘sabit telefon numarası’ ve ‘e-posta adresi’ bilgilerini girerek üyelik işlemlerini tamamlayabiliyor. Merkezi Hastane Randevu Sistemi içerisinde vatandaşlar randevu alımlarını yapabilmek için T.C. kimlik numaralarını ve belirlemiş oldukları parolalarını girmeleri gerekiyor.

Böylelikle MHRS hastane randevu sistemine giriş yaparak, randevu alımlarını kolay bir şekilde internete erişim sağlayabildikleri her alandan yapabiliyor. Dijital platform üzerinden randevu alımı imkanı sunan bu merkezi randevu sisteminde çok geniş kapsamlı olarak randevu seçimlerini gerçekleştirebilme imkanı bulunuyor.

MHRS hastane randevu sistemi içerisinde ‘il’,’ilçe’, ‘hastane’, ‘semt polikliniği’, ‘klinik’, ‘klinik yeri’ ve ‘hekim’ seçimlerini istedikleri gibi yapabilen vatandaşlar kendilerine sunulan tarih ve saat seçenekleri içerisinden istedikleri ve en uygun olan randevu seçebiliyor.

Böylelikle vatandaşlar hastane randevularıyla ilgili olan tüm işlemlerini tek bir platform üzerinden son derece basit ve kolay bir şekilde internete erişim sağlayabildiği her terden yapabilme imkanına sahip olabiliyor.

Sabahın ilk ışıkları ile hastane kapılarına giderek uzun saatler sürebilen sıra bekleme çilesi ile uğraşmak zorunda kalmadan kolay bir şekilde sadece internete erişim sağlayarak MHRS hastane randevu sistemi aracılığı ile randevu alımlarınızı dilediğiniz hekim, tarih ve saat için kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim