• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

MHRS Hastane Muayene Randevu alma

MHRS Hastane Muayene Randevu alma
Hastane randevu için MHRS hakkında detaylı bilgi almak, MHRS üzerinden adım adım randevu alma bilgilerine ulaşmak için MHRS ile ilgili haberin devamını okuyabilirsiniz.

Vatandaşların sağlık hizmetlerinden yararlanması için zorunlu kılınan randevu sisteminde, iki seçenek sunulmuş durumdadır. Vatandaşlar MHRS girişi yaparak internet üzerinden randevu alabileceği gibi Alo 182 numaralı telefondan da randevu alabilmektedir. Fakat vatandaşların bu konuda dikkat etmesi gereken nokta, internet üzerinden yapacağınız işlemlerin tamamen ücretsiz olmasına karşın, Alo 182 hattının ücretli olmasıdır. Bu bakımdan vatandaşların ücretsiz bir şekilde randevu almak için internet üzerinden MHRS girişi yapması gerekmektedir.

HASTANE RANDEVU ALMA

Randevu alma konusundasunulan iki seçeneğin ücretli ve ücretsiz şekilde sunulması ile vatandaşların büyük bir kısmı randevu alma noktasında MHRS girişini tercih etmektedir. Online olarak MHRS portalına giriş yaparak alacağınız randevu ile birlikte herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmayacaktır. Yapacağınız internet seçiminde, ilk randevu almak istediğinizde sisteme üye olmanız gerekecektir. Diğer randevu işlemlerinizde ilk seferde açtığınız üyelik üzerinden randevularınızı alabilirsiniz. Böylece kolay bir şekilde online olarak SSK randevu alma işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

MHRS portalına giriş yaptıktan sonra randevu al bağlantılarını takip ederek randevu alma bölümüne ulaşabilirsiniz. Bu adımdan itibaren hangi hastaneden randevu almak istiyorsanız, adım adım o hastaneyiseçmeniz yeterli olacaktır. Böylece uygun tarih ve saati belirleyerek online MHRS randevu alma işlemlerinizi noktalayabilir, SSK randevunuzu alabilirsiniz.

Alo 182 gerek sabit hatlardan gerekse de GSM hatları üzerinden aransa da ortak bir tarife üzerinden ücretlendirilmektedir. Aranan dakika için en fazla 46.25 kuruş alınmaktadır. Aranan telefonun tarifesine bağlı olarak fiyat farklı yaşanabilmektedir. Telefon üzerinden aradığınızda, hastane, doktor, yaşanan sağlık sorunu ve kimlik bilgileri gibi detaylı bilgi vermeniz gerektiği için uzun süreler boyunca telefon görüşmesi yapmanız gerekecektir. Ücret olarak da yüksek bir ücret çıkacaktır. Bu nedenle ücret vermemek için siz de haberdeki adımları takip ederek online MHRS randevu işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim