• BIST 8766.62
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

MHP’yi ziyaret eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Çetinbaş:

MHP’yi ziyaret eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Çetinbaş:
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Milliyetçi Hareket Parti Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım'ı ve partilileri, 20 Ocak Cumartesi günü Cumhurbaşkanı...

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Milliyetçi Hareket Parti Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım'ı ve partilileri, 20 Ocak Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı 6. Olağan Genel Kurulu'na davet etti.

Başkan Yıldırım, Ali Çetinbaş ve beraberindeki AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Mehmet Eşsiz, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler ve AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur'u parti binasının girişinde karşıladı.

Yıldırım ve ekibini kongreye davet eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "Partiler için kongreler bir düğünüdür. 20 Ocak Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz kongremize Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'da katılacak. Hem kongre salonunda, hem de salonun dışarısında miting yapacağız. Kütahya halkının tamamını buraya davet ediyoruz. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ön şartsız olarak başta FETÖ olmak üzere tüm terör örgütleriyle alakalı hükümetimize destek olacağını beyan etti. Bu Bahçeli'nin Yenikapı ruhuna nasıl sadık olduğunu ortaya koymuştur. Mesele ülke meselesi olduğunda, mesele millet meselesi olduğunda bir araya gelineceğini göstermiştir. Ferhan Yıldırım bey uygun görürse kongremizin en önemli misafirlerinden olacaktır. Ayrıca ülkücü davaya gönül vermiş bütün hemşehrilerimi kongremize davet ediyorum. Birlikte hareket etmemiz inşallah Kütahyamıza ve ülkemize hayırlara vesile olur. Ferhan Yıldırım'ı ben gıyabında yıllardan beri tanırım, bilirim. Kendisi Kütahya'nın evladıdır. Kütahya'ya yapılacak hizmetlerde onun sağlayacağı katma değerin bilincindeyiz. Cumhurbaşkanımızla Devlet Bahçeli'nin hukuku ve diyaloğu nasılsa, Kütahya'da bizim Ferhan Yıldırım ile olan diyaloğumuz ve hukukumuz aynı olacaktır. Allah memleketimize birlikte hizmet etmeyi nasip eylesin. Birlikten kuvvet doğar" şeklinde konuştu.

Kongrede Ali Çetinbaş'a başarılar dileyen MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, "Siyasi partiler demokrasinin olmazsa olmazlarıdır. Türkiye'de zor dönemlerden geçerken, demokrasi şöleni yaşamaktayız. Bilindiği gibi, biz kongremizi 21 Mayıs 2017 tarihinde yapmıştık. Ali Çetinbaş başkanıma başarılar diliyorum. Kongrelerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Biz önce ülkem ve memleketim diyen bir partiyiz. AK Parti ile olan birlikteliği oldukça önemsiyoruz" diye konuştu.

Yıldırım, AK Parti Kütahya İl Başkanlığı'nın 20 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Olağan Genel Kurulu'na katılacağını sözlerine ekledi. (EFE)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim