• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

MHP’li Yönter, Eskişehir’deki Emirdağlılar Vakfına Onursal Üye Oldu

MHP’li Yönter, Eskişehir’deki Emirdağlılar Vakfına Onursal Üye Oldu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Ankara'dan Eskişehir'e gelerek MHP Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever, ve İl Başkan...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Ankara'dan Eskişehir'e gelerek MHP Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever, ve İl Başkan Yardımcıları Tahir Doğan, Muammer Öztay ile birlikte Eskişehir'deki Emirdağlılar Vakfı'nı ziyaret ettiler.

MHP heyetini, Eskişehir'deki Emirdağlılar Vakfı Başkanı Murat Kahya ve Yönetim Kurulu Üyeleri kapıda karşıladılar. Ziyaret esnasında MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Eskişehir'deki Emirdağlılar Vakfına "Onursal Üye" oldu ve üyelik formunu kendisi doldurarak imzaladı. MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Eskişehir'deki Emirdağlılar Vakfını ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Ben Emirdağ'da doğdum, Emirdağ ve Eskişehir'de yaşadım. Daha sonra MHP İstanbul Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) girdim. Emirdağlıların ve Eskişehirlilerin ön planda olması için gereken gayretleri göstereceğim, sorunları ve istekleri ile ilgileneceğim. Emirdağlıları ve Eskişehirlileri çok seviyorum. Emirdağlılar Vakfı sayesinde Eskişehirliler ve Emirdağlılarla birbirlerimizle iletişim kurarak tanışıyoruz" dedi.

Eskişehir'deki Emirdağlılar Vakfı Başkanı Murat Kahya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İzzet Ulvi Yönter'in Vakfımızı ziyaretinden çok memnun kaldık. Emirdağlı, MHP Milletvekilimiz İzzet Ulvi Yönter'in, Emirdağlıların ve Eskişehirlilerin sorunları ve istekleri ile ilgilenmesi bizleri son derece memnun etti. Karşılıklı birbirimizle Eskişehir gündemi ile ilgili fikir alışverişi yaptık. Emirdağlılara daha iyi hizmet verebilmek için Odunpazarı Belediyesi'ne ait Odunpazarı'nda Emirdağlılar Vakfı Kültür Evi'ne, 20 güne kadar taşınacağız. Eskişehir'deki Emirdağlıları Vakfın çatısı altında birleştirmeyi düşünüyoruz. Eskişehir'de, Eskişehirlilerle Emirdağlılar sanat, sosyal ve kültürel yönden birbirleriyle kaynaşarak iç içe oldular" ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda, tüm davetlilere Emirdağ Bükmesi ve çay ikram edildi.

MHP’li Yönter, Eskişehir’deki Emirdağlılar Vakfına Onursal Üye Oldu

MHP’li Yönter, Eskişehir’deki Emirdağlılar Vakfına Onursal Üye Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim