• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

MHP'li Türker: Vatan hainleri hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaktır

MHP'li Türker: Vatan hainleri hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaktır
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanlığı, önceki gün gerçekleşen ve 28 kişinin şehit olduğu Ankara'daki terör olayını kınadı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanlığı, önceki gün gerçekleşen ve 28 kişinin şehit olduğu Ankara'daki terör olayını kınadı.

İl Başkanı Mehmet Ali Türker, "PKK'lı hain teröristler çok iyi bilmelidirler ki, bu ülke, kan vererek, can vererek vatan yapıldı. Bu sebeple kimseye ne verilecek toprağımız ne de verilecek bir insanımız vardır. Vatan hainleri hiçbir zaman hain emellerine ulaşamayacaktır." dedi.

Türker, şunları dile getirdi: "Vatanımızı bölmek, parçalamak isteyen insanlıktan nasibini almamış emperyalist ülkelerin uşakları vatan hainleri, alçakça, kalleşçe terör eylemlerine devam etmektedirler. 10 Ekim 2015 tarihinde Ankara Tren Garı önünde yapılan terör eyleminde 103 vatandaşımız hayatlarının kaybetmesine sebep olan teröristler, bu kez 17 Şubat 2016 Çarşamba günü saat 18.30'da Ankara'nın kalbinde askeri servis otobüslerinin kırmızı ışıkta durduğu sırada bomba yüklü bir aracın patlatılması sonucunda 28 askerî personelimiz şehit olmuş, 61 askeri personelimiz de yaralanmıştır. İnsan öldürmeye ve kan akıtmaya doymayan vatan haini kalleş PKK teröristleri, 18 Şubat 2016 Perşembe günü de Diyarbakır'ın Lice ilçesi Mermer mahallesi yakınlarında karayolu üzerindeki menfeze tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı askeri zırhlı midibüsün geçişi sırasında infilak ettirmeleri sonucunda 6 askerimizin şehit olmasına ve 1 askerimizin de yaralanmasına sebep olmuşlardır. Vatan haini teröristler tarafından yapılan kalleşçe hain pusular sonuca şehit olan askerlerimizin hepsine Cenâb-ı Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diler, yakınlarına sabır ve sağlıklar temenni eder, taziyelerimi sunarım. Türk Milletinin başı sağ olsun. PKK'lı hain teröristler çok iyi bilmelidirler ki, bu ülke, kan vererek, can vererek vatan yapıldı. Bu sebeple kimseye ne verilecek toprağımız ne de verilecek bir insanımız vardır. Vatan hainleri hiçbir zaman hain emellerine ulaşamayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her ortamda ve şartta ülkemizin yanında ve her türlü terör eyleminin karşısında olacağız. Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik bu menfur saldırıyı en şiddetli bir şekilde kınıyor ve lanetliyoruz."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim