• BIST 9530.47
  • Altın 2485.014
  • Dolar 32.5011
  • Euro 34.8568
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C

MHP’li Özcan, "Milletimizin Mesajını Aldık"

MHP’li Özcan, "Milletimizin Mesajını Aldık"
Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, partide yenilenme sürecini başlatan muhaliflerin imza toplama çalışmalarını değerlendirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, partide yenilenme sürecini başlatan muhaliflerin imza toplama çalışmalarını değerlendirdi.

MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın'dan 16 delegenin parti içi muhalefete imza verdiğini açıkladı. Milletin beklentilerini görmezden gelinmemesi gerektiğini belirten Başkan Özcan, olaylar sonucunda ortaya çıkacak tablonun Türk milletine hayırlı olmasını diledi. Özcan, "MHP Türk milletinin bekasını üstlenmiş bir Türk milletidir. Bu nedenle vizyonu misyonu çok geniştir. Önemli bir noktadayız. İnşallah hayırlısı olur. Bazı arkadaşlarımızın düşüncesi var. Diğer arkadaşlarımızdan düşüncesi var. Türk milletinin düşüncelerini, fikirlerini iyi okumak gerekiyor. Ne söylediğini iyi takip etmemiz lazım. Milletle beraber ne yapılacaksa muhakkak bunlar değerlendirilecektir. 544 tane imza teslim edildi. Bu arkadaşlarda noterden imzalarını tasdik ettirip koyduklarına göre her halde bir tabanın olması mevcut. Genel merkez ise bu konudaki düşüncelerini arz etti. Her iki tarafta düşüncelerini ortaya koydu. Türkiye'de ilçe başkanların, il başkanlarının çoğu imza vermiş. Bu imzalarla ilgili illa ki genel merkezin bir açıklaması olacaktır. Aydın'da da 16 delege imza verdi. Biz Ülkücü harekette hiçbir zaman kişisel çekişmenin içinde yer almadık. Bu partinin bütün mensupları kıymetlidir. Genel Başkanımız da son derece kıymetli bir insandır. Ancak Türk milliyetçisi olarak milletin özü olan bu hareketin talep ve beklentilerini de görmezden gelmek mümkün değildir. Aydın'daki pek çok arkadaşım gibi bende milletimizin mesajını aldık ve arkadaşlarımız ile değerlendirmede bulunduk. Bunu da yetkili arkadaşlarımıza ilettik. Yetkili arkadaşlarımız, kurullarımız ve delegelerimiz bunun değerlendirmesini yapmışlardır. Milletimiz için hayırlısı olsun" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim