• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

MHP’li Koray Aydın: "Bu Bir İktidar Yürüyüşüdür"

MHP’li Koray Aydın: "Bu Bir İktidar Yürüyüşüdür"
MERSİN (İHA) – Eski MHP Milletvekili Koray Aydın, MHP'de şu anda ortaya çıkan olağanüstü kongre talebinin kişisel bir talep değil, MHP'ye gönül vermiş...

MERSİN (İHA) – Eski MHP Milletvekili Koray Aydın, MHP'de şu anda ortaya çıkan olağanüstü kongre talebinin kişisel bir talep değil, MHP'ye gönül vermiş milyonlarca insanın ortak talebi olduğunu belirterek, "Tabanımız bunu benimsedi. Bu şimdi büyük bir yürüyüşe dönüştü. Ben bunun adına iktidar yürüyüşü diyorum" dedi.

Kurultay çalışmaları kapsamında Mersin'e gelen Koray Aydın, bir grup partili tarafından coşkuyla karşılandı. Partililerle bir araya gelen Aydın, MHP'de şu anda ortaya çıkan olağanüstü kongre talebinin kişisel bir talep değil, MHP'ye gönül vermiş milyonlarca insanın ortak talebi olduğunu belirterek, "Tabanımız bunu benimsedi. Bu şimdi büyük bir yürüyüşe dönüştü. Ben bunun adına "iktidar yürüyüşü" diyorum. Bu artık bir iktidar yürüyüşüdür. Çünkü hiçbir zaman parti içinde bir olağanüstü kongre talebi bu kadar kitleselleşmemiştir. Bunun Türkiye çapında büyük bir kitleselleşmeye yöneldiğini, tabanın neredeyse yüzde 90'nın bu işin arkasında olduğunu, destek verdiğini biliyor ve gözlemliyorum" dedi.

"AK Parti'ye oy veren insanların, Türkiye'nin nasıl bir bataklığa saplandığını, nasıl bir çıkmaza girdiğini, iyi olan hiçbir şeyin kalmadığı bir Türkiye manzarası içinde artık siyaseten bir şeyler yapmanın bir zaruret olduğunu halkımızda görüyor" diyen Aydın, "O bakımdan biz sadece MHP'den ve onun tabanından destek almıyoruz. Hemen hemen bütün parti tabanlarından MHP'ye karşı büyük bir ilgi, büyük bir alaka var. Çünkü dik duruşlu bir MHP, Türkiye'nin siyasi geleceğini şekillendirecektir" şeklinde konuştu.

Aydın, HDP'li vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla ilgili fezlekelerin Meclis'e gönderilmesiyle ilgili olarak ise, "Bu konuda partimizin görüşü belli. Biz de o görüşü tekrarlıyoruz. Partimizin kurumsal kimliğinin görüşleri, bizim de görüşlerimizdir" ifadelerini kullandı.

MHP’li Koray Aydın: "Bu Bir İktidar Yürüyüşüdür"

MHP’li Koray Aydın: "Bu Bir İktidar Yürüyüşüdür"

MHP’li Koray Aydın: "Bu Bir İktidar Yürüyüşüdür"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim