• BIST 9516.57
  • Altın 2491.699
  • Dolar 32.5984
  • Euro 34.8278
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

MHP’li Kibar hakkında ki iddialara yanıt verdi

MHP’li Kibar hakkında ki iddialara yanıt verdi
Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi'nin MHP'li meclis üyesi Cemil Kibar, hakkında ortaya atılan iddialara yanıt verdi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi'nin MHP'li meclis üyesi Cemil Kibar, hakkında ortaya atılan iddialara yanıt verdi.

MHP Gülüç Belediyesi Meclis Üyesi Cemil Kibar, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz'ın bir yerel gazeteye verdiği demeçte hakkında ortaya attığı "çektiği krediye belediye başkanının kefil olduğu, bir büfenin ruhsatsız olarak kendisine verildiği ve ruhsatsız olduğu" yönündeki iddialara yanıt verdi.

Hakkında orya atılan iddiaların yalan ve iftiraya dayalı olduğunu belirten Kibar, bu iddiaları ıspat edemeyenleri müfteri ilan ettiğini söyledi. Kibar açıklamasında "Kendisini bilen bir insanın bu şekilde yalan, yanlışlarla iftira atmasını hafızam almıyor. Benim Gülüç'te ne bir büfem var, nede Atalay'daki büfe ile resmi vede gayri resmi bir ilişkim var. Sadece o büfe sahibine insanlık namına zaman zaman yardımcı oluyorum. Ve ben ticaretim gereği gıda toptancısıyım, haftada bir bu bakkal arkadaşımıza diğer yerlere verdiğimiz gibi gıda maddeleri veriyorum. Bu büfenin İsmail Yılmaz'ın dediği gibi şahsım yada ailemle bir ilgisi yoktur. Bunu ispat edemeyenler müfteridir. Kredi olayına gelince; hiçbir bankadan ne benim, ne ailemin nede oğlumun böyle bir kredi meselesi yoktur. Olmadığı gibi sayın belediye başkanıyla da uzaktan yakından en ufak bir ilgisi yoktur. İlgisi olmadığına göre imzası zaten yoktur. Bir insanın bu kadar çirkef, yalan, yanlış ve iftira atmasına anlam veremiyorum. İsmail Yılmaz'ın bu iftiralarının arkasından olsa olsa kuyruk acısı vardır. Her zamanki gibi yine tekrar ediyorum; Gülüç'e hizmet eden kim olursa olsun yanındayım. Meclis toplantısında da aynısını söyledim; "Sayın Gökhan Başkan ben belediye başkanı olsaydım bu hizmetleri yapacaktım, sizin yapmanızda beni onurlandırmıştır. Gururlandırmıştır, her zaman doğru kararların, hizmetlerin yanındayım" dedi.

Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada yapılan hizmetlere muhalefet etmeyeceğini belirten Kibar, ayrı partilerde olsalar da güzel çalışmalar yapan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'a desteğinin süreceğini anlattı. Kibar açıklamasını şu sözlerle sürdürdü; "Hizmete muhalefet olmaz. Kimin 23 Nisan çocukları gibi konuştuğu ve hareket ettiği Gülüç halkı tarafından bilinmektedir. İsmail Yılmaz benim çocuğum yaşında. Bilgisi, kültürü ve tecrübesinin benimle boy ölçüşmesi mümkün değildir. İnsanlar seçime girer, kazanır yada kaybeder. Ama seçim kaybetmeyi bu kadar hırs ve kine dönüştürmemek lazım. Gülüç'te bir yol yapılmamışsa, bir yerde yol bozuksa, kanalizasyonlar sokağa akıyorsa, suyu akmıyorsa, bir yerde bir eksiklik varda belediye yapmıyorsa elbette bunlara muhalefet edilebilir. AK Parti yöneticilerine sesleniyorum; böyle çocuklara görev vererek birilerine yalan, yanlış, iftira atarak siyaset yapılmaz. Yalancı ve iftiracı çocukları partinizden temizlemeniz AK Parti'nin menfaati icabıdır. Abiniz olarak size öneriyorum; benim hakkımda İsmail Yılmaz'ın söylemiş olduğu iftiraları ispatlamaması durumunda kendisini müfteri ilan ediyorum. Gülüç halkına da sesleniyorum; bilmek istedikleri her hangi bir şey olursa her zaman olduğu gibi 24 saat kapım açık. Böyle yalanlara inanmamalarını tavsiye ediyorum.

Gülüçlü kardeşlerim benim siyasetim, Gülüç Beldesi'ne hizmet, insanlara hizmet. Beldeme aşık birisiyim. Benim siyasetim hizmetlere muhalefet etmek değil. Yine tekrar ediyorum; Gülüç halkı şunu iyi bilsin Gülüç Beldesi'ne yapılacak hizmetlerin her zaman her şekilde yanındayım. Gökhan Başkanımızın Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı olması hizmetlerine engel değildir. Gökhan Başkanın yapmış olduğu bu hizmetleri, bir Amerikalı, bir İngiliz, bir İsrailli yapsa öve öve bitiremezler. Gülüç'e bu hizmetleri yapmak için gece gündüz çalışan Gökhan Başkanın hizmetlerini çekememelerini hazmedemiyorum. Nihayet Gökhan Başkan dış uyruklu değil, Gülüç Beldemizin öz evladıdır. Kimseden korkum ve çekincem yoktur. Çocuklardan akıl alacak yaşı da çoktan geçtim. Bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada Gökhan Başkanın yapmış olduğu hizmetlerin yanındayım. Gökhan başkanımıza da her konuda yapacağım desteğe de Allah'ın izniyle çocuğum yaşta olan değil İsmail Yılmaz'ın hiç kimsenin engel olmaya gücü yetmeyecektir."

MHP’li Kibar hakkında ki iddialara yanıt verdi

MHP’li Kibar hakkında ki iddialara yanıt verdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim