• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

MHP’li Cambazoğlu 8 Mart’ı TEK Başına Protesto Etti

MHP’li Cambazoğlu 8 Mart’ı TEK Başına Protesto Etti
8 Mart Dünya Kadınlar günü ülke genelinde olduğu gibi Aydın'da da çeşitli etkinliklerle kutlanırken Aydın'ın en aktif kadınlarından biri olan ve MHP...

8 Mart Dünya Kadınlar günü ülke genelinde olduğu gibi Aydın'da da çeşitli etkinliklerle kutlanırken Aydın'ın en aktif kadınlarından biri olan ve MHP Aydın İl Kadın Kolları'nın eski Başkanı Serap Cambazoğlu 8 Mart ve bu güne ait programları eleştiren açıklaması dikkat çekti. Cambazoğlu, "Güleriz ağlanacak halimize" başlığı ile yaptığı açıklamada "Göstermelik sergiler ve entel dantel açıklamalarla kadınlar günü olmaz" dedi.

Aydın'ın en çalışkan kadınlarından ve siyasi olarak önde gelen bayanlardan biri olan MHP İl Kadın Kollarının eski başkanı olan Serap Cambazoğlu açıklamasında "8 Mart geldi yine; Güleriz ağlanacak halimize... Ben kabul etmiyorum bu güne özel yapılan 3-5 kişilik açılışları, göstermelik sergileri, kendini gezdirme programlarını, yaptık oldu tavırlarını. Amacına varmayan, altı dolu olmayan entel dantel açıklamaları, özellikle de işin mutfağında oldukları halde kadınlar için sadece mesaj yayınlayarak kutlama yapan erkeklerin, dünyanın yükünü taşıyan kadınları bir güne sığdırma telaşlarını..." dedi.

"BİR GÜL BAHÇESİNE DÜŞSEK NE YAZAR"

Kadınlar günü gerçek emekçi kadınların değil rahatı yerinde olan kadınların kutladığını ve bu anlamda da tezatların olduğunu belirten SerapCambazoğlu, açıklamasının devamında"Ne gariptir ki, sabahın köründe kalkan, evin işine, çocukların aşına, her derde koşan, tarlada çalışan, hayvan bakan, çalışmaktan elleri erkek eline dönmüş, beli iki büklüm olmuş, kimi zaman şiddet gören, çoğu zaman insan yerine bile konmayan kadın kutlamazken kadınlar gününü, rahatı yerinde olan kadınlar çiçek bekliyor. Bir gül bahçesinin içine düşsek ne yazar? Muhtemelen o gülü diken de, büyüten de, toplayan da, dikenleriyle elleri kanayan da bir kadın. Gelin dünya kadınlar gününde "O da kadın be kardeşim, o da insan" dediğimiz ve hikayesini bildiğimiz bir hemcinsimize bir gül verelim. Rahmetli babaannem bir şeyi güzel bulunca, bir şeyi sevince, bir beğeni ifadesi olarak "Pek kadın" olmuş derdi. Kadınlar gününde bir kadının elinden, başka bir kadına uzanan çiçek, ortak olunan dert "Pek kadın" olmaz mı ?" ifadelerine yer verdi.

MHP’li Cambazoğlu 8 Mart’ı TEK Başına Protesto Etti

MHP’li Cambazoğlu 8 Mart’ı TEK Başına Protesto Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim