• BIST 9468.71
  • Altın 2495.182
  • Dolar 32.5987
  • Euro 34.8369
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

MHP’den Sivrihisarlılar Derneği’ne Şiirli Ziyaret

MHP’den Sivrihisarlılar Derneği’ne Şiirli Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever ve il yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir'de bulunan Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever ve il yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir'de bulunan Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arslan'ı dernek binasında ziyaret ettiler.

Ziyarette, MHP Eskişehir İl Yönetim Kurulu üyesi Şair Minever Sezer, Sivrihisar ile ilgili kendi yazdığı şiirini, ziyaret ortamındaki toplulukta okudu. Sivrihisarlılar ve MHP'liler, Sivrihisar şiirinin okunması ile ilgili sevgi gösterisinde bulunarak alkışladılar. Sivrihisar şiirinin okunması, Sivrihisarlılara duygu dolu anlar yaşattı.

Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arslan, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Karşılıklı Eskişehir gündemini değerlendirdik. Derneğimizin Eskişehir'de ve Sivrihisar'daki kültür ve sanat alanındaki çalışmalarını aktardım. Sivrihisarlılar Derneğine kayıtlı bin 500 üyemiz var. Seçim atmosferi girmeden, derneğimizi ziyaret etmeniz bizleri sevindirdi" dedi.

MHP Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever ise, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirtti. Sever, "Eskişehir'de bulunan sivil toplum kuruluşlarına, kurumlara ve esnaflara ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Sivrihisarlılar Derneği'nin bizleri sıcak ve samimi bir ortamda karşılamaları memnuniyet vericidir. Dernek Başkanı İsmail Arslan'a ve dernek üyelerine teşekkür eder, başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

Sivrihisar Vakfı (SEV) Başkanı Naci Şakar da, ziyaret ortamında Eskişehir ve Sivrihisarla ilgili çalışmalarını anlattı. MHP Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever, ziyaret sonunda dernek lokalinde oturanlarla da ayrı ayrı tokalaşarak hal ve hatırlarını sordu.

MHP’den Sivrihisarlılar Derneği’ne Şiirli Ziyaret

MHP’den Sivrihisarlılar Derneği’ne Şiirli Ziyaret

MHP’den Sivrihisarlılar Derneği’ne Şiirli Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim