• BIST 9039.77
  • Altın 2298.627
  • Dolar 32.3159
  • Euro 35.1084
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

MHP’den ’Sessizlik’ Çağrısı

MHP’den ’Sessizlik’ Çağrısı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Uzm. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı öncesinde...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Uzm. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı öncesinde vatandaşlara gürültü uyarısında bulundu.

MHP Gaziantep İl Başkanı Uzm. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sınavı öncesinde vatandaşların gürültüye neden olacak hareketlerden kaçınması, sürücülerin de kornaya basmaması konusunda uyarılarda bulundu. Sabah saat 10:00-12:40 saatleri arasında gerçekleştirilecek sınav sırasında, gürültü kirliliğine neden olunmamasını isteyen Taşdoğan, "13 Mart 2016 Pazar günü ülke genelinde olduğu gibi şehrimizde de öğrencilerin geleceğini büyük oranda etkileyecek Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sınavı yapılacak. Sınava girecek öğrenciler ve aileleri, bu sınava gelene kadar çok büyük maddi ve manevi fedakarlıklarda bulundular. Sınava giren öğrencilerimizin sınav sorularına tam konsantre olabilmeleri için, sessiz bir ortamda bulunmaları gerekmekte. Sınav salonlarının dışından gelebilecek gürültü, öğrencilerimizin konsantrasyonunu bozacak ve dikkatlerini dağıtacak. Bu nedenle sınav yapılan yerlerin yakınlarında hiçbir şekilde gürültü ve ses çıkaracak faaliyette bulunulmaması çok önemlidir" dedi. Taşdoğan, vatandaşların, motorlu araç sürücülerinin, inşaat sahiplerinin, seyyar satıcıların, yayın izni almış olsalar dahi sesli ilan yapacak olanların, düğün, merasim ve eğlence gibi faaliyetlerde bulunacaklara da sınav saati boyunca sessiz olmaları çağrısında bulundu.

Taşdoğan, "Vatandaşların sınav tamamlanıncaya kadar bu tür faaliyetlerden ve davranışlardan uzak durmalarını önemle rica ediyorum. Yine aynı saatler arasında sürücülerin, gerekmedikçe korna kullanmaması da çok önemli" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim